Звезда ТВ | Још једна победа и титула

56

Фудбалери Црвене звезде су савладали вечитог ривала резултатом 1:0 у оквиру 24. кола Суперлиге Србије чиме смо направили предност од 16 бодова и још више се приближили освајању титуле и пласману у Лигу шампиона, а најзанмиљивије детаље са меча погледајте у новој епизоди наше емисије „Звезда ТВ“.

Остаће име Алекса Вига вечно уписано у историју Црвене звезде, а нема сумње да се најбоље партије од Аргентинца који је већ ушао у срца навијача нашег клуба, тек очекују. Погодак у петом минуту којим је решио питање победника и донео Црвеној звезди укупно девети узастопни вечити дерби у ком нисмо доживели пораз, распламсао је Маракану. Могла је Звезда и убедљивије да реши меч у своју корист, пре свега када је Катаи, први стрелац од свих активних играча у вечитим дербијима и човек који је проглашен за најбољег спортисту СД Црвена звезда, пред крај првог полувремена имао добру прилику.

Оно што ће такође бити упамћено је феноменална атмосфера коју су направили наши навијачи, о чему су играчи и говорили после меча, где су били сложни управо у томе да их је хук са трибина носио до нове победе.

Уживајте у новој епизоди емисије Звезда ТВ!

Претходни текстШамот – Црвена звезда Грундфос 34:27 (13:12)
Следећи текстЗвездине девојке успешне у Мађарској