Митровић: Били смо жељни победе, навијачи су наш 12. играч

37

Стефан Митровић је у дресу Црвене звезде дошао до прве победе у вечитом дербију (1:0). Талентовани везни фудбалер је по завршетку меча изнео утиске после тријумфа црвено-белих пред 35 хиљада навијача.

Срећни смо због победе, сада имамо 16 бодова више у односу на вечитог ривала и све смо ближи нашем циљу, а то је освајање првенства. Била је изузетно агресивна и борбена утакмица, можда није била лепа за око, али смо се борили до краја и јако сам срећан што смо победили са 1:0 – истакао је Стефан Митровић.

Осврнуо се Митровић и на сјајну подршку са трибина.

– Били смо жељни победе, играли смо код куће, навијачи су направили сјајну атмосферу. Звездаши су били наш 12. играч, без њих све ово не би било могуће, захвалан сам им на подршци.

Говорио је млади фудбалер наше екипе и о моменту који је одлучио меч, поготку Алекса Вига.

– Виго је отишао да се радује ка навијачима ривала. Нисмо желели да дође до конфликта, тако да смо се сви брзо удаљили одатле. Били смо веома срећни и емотивни. Осетили смо адреналин када смо дали гол на почетку и после тога смо имали још неколико прилика, али је целокупна утакмица била изузетно тврда.

Присетио се Митровић проблема који га је задесио у првом делу игре.

Задовољан сам како сам одиграо, али увек може боље. Испало ми је раме у 35. минуту, али смо га одмах наместили и успели да санирамо тај проблем у току утакмице – закључио је Стефан Митровић.

Претходни текстКанга: Публика нас носила до победе
Следећи текстМВП у вечитом дербију – Страхиња Ераковић