Бронза за Србију и Душицу Поповски на Првенству Европе

70
фото: Тениски савез Србије

Тенисерка Црвене звезде Душица Поповски освојила је бронзану медаљу са репрезентацијом Србије на Првенству Европе за девојчице до 14 година у Чешкој.

У чешком месту Раковник женски тим Србије у конуренцији до 14 година у саставу: Луна Вујовић, Душица Поповски и Андреа Лола Поповић превођене тренером Силвијом Хегедиш на финалном турниру зимског шампионата Старог континента освојиле су брозну медаљу.

До европске бронзе на финалном такмичењу Винтер купа 2023. као први носилац Србија је у првом колу савладала Белгију 2:1, у полуфиналу наше девојке су изгубиле од Пољске 1:2, док су у борби за бронзу биле боље од селекције Француске 2:0 (Душица Поповски – Синди Ланглаис 6:1, 6:4, Луна Вујовић – Лаура Валентина Поп 6:2, 6:2).

Винтер куп 2023. женска репрезентација Србије до 14 година завршава са једним поразом, златном медаљом из квалификација и бронзаним одличјем са финалног такмичења.

Спортско друштво Црвена звезда честита Душици Поповски и тиму Србије на оствареном успеху и освајању бронзане медаље на Првенству Европе у Чешкој.

Претходни текстЗвездине јуниорке освојиле Куп Србије!
Следећи текстДванаест медаља за Звездине боксере на Првенству Београда!