Пораз црвено-белих од Рибнице

75

У 17. колу одбојкаши Црвене звезде поражени су на домаћем терену од Рибнице. До првог сета гости су стигли после доброг старта и вођства од 6:1. Успели су црвено-бели да смање предност на три поена (14:17), међутим онда је уследила серија гостију (четири поена). Узвратила је Црвена звезда, такође са четири везана поена, да би потом стигла и до изједначења од 23:23. Ипак, више стрпљења имали су гости, освојили су још два поена и стигли до првог сета.

Други сет је заслужено припрао Црвеној звезди која је одиграла у много бољем ритму него у првом сету. Околић, Скакић и Николић донели су кључне поене за 25:21.

Очекивао се преокрет црвено-белих, али су одбојкаши из Краљева, много боље отворили трећи сет и на крају га убедљиво привели крају.

Много више неизвесности било је у четвртом сету уз неколико изједначења. На 22:22, више концентрације у завршници имали су одбојкаши Рибнице. Везали су два поена. Узвратила је Звезда, али је последњи поен за победу преко Бојовића припао Краљевчанима.

Следећу утакмицу одбојкаши Црвене звезде играју у гостима против Спартака из Суботице.

Црвена звезда – Рибница 1:3 (23:25,25:21,17:25,23:25)

СРЦ: Вождовац на Бањици. Гледалаца: 100. Судија: Роберт Леко и Зоран Радовановић

Црвена звезда: Околић 9, Ристић (либеро), Кљајић, Станковић 2, Јовић (либеро), Пепић 6, Копривица 11, Мариновић 11, Николић 17, Поповић, Караско 5.

Рибница: Стефановић 13, Тодоровић 18, Бичанин 1, Мијајловић 5, Крстески (либеро), Милосављевић, Гајовић 6, Бојовић 24, Ражнатовић 3.

Претходни текстСви на хокеј – подржи црвено-беле!
Следећи текстОдличном игром одбојкашице Црвене звезде славиле у Суботици