Председник ЕЏУ посетио Звезду, вицешампионе Европе

68

Уважени гост и висока званица председник ЕЏУ др Ласло Тот током радне посете Београду током које је имао значајне састанке са министром спорта у Влади Републике Србије, Зораном Гајићем као и челним људима Олимпијског комитета Србије Жарком Зечевићем потпредседником ОКС и Ђорђем Вишацким, генералним секретаром и Иваном Тодоровим, првим човеком ЏСС, посетио је још једну врло важну адресу на џудо мапи света, нову халу у Љутице Богдана, нови дом џудиста Црвене звезде. Председник Европске џудо уније Др Ласло Тот није крио одушевљење оним што је имао прилике да види, ново модерно здање, дојо о каквом спортисти сањају и чиненица да Звездине џудоке у свим узрастима имају 24 часа дневно на располагању две модерне спортске хале као и све пратеће садржаје.

У изузетно пријатељском разговору са џудистима Црвене звезде и Иваном Тодоровим председником ЏСС, др Ласла Тота, председника ЕЏУ информисали су о току припрема за предстојећа такмичења.

Џудисти Црвене звезде ће бити домаћини такмичења Лига шампиона које ће у београдској Штарк арени окупити најбоље клубове Европе међу којима је наш, српски клуб Црвена звезда лидер на табели.

Претходни текстЕкипа Црвене звезде Меридианбет брани титулу КРК у Нишу
Следећи текстБесплатно на дерби са очитаном улазницом за Чукарички