Карте за Чукарички од сутра у продаји

58

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу, 18. фебруара на стадиону „Рајко Митић“ од 15 часова дочекати екипу Чукаричког у оквиру 22. кола Суперлиге Србије, а карте за тај меч ће од сутра бити доступне свим звездашима.

Куповина улазница за меч са Чукаричким кренуће сутра онлајн путе линка: https://crvenazvezda.iticket.rs, а стартоваће од 12 часова. Продаја карата на благајнама Маракане вршиће се у петак, 17. фебруара, у термину од 10 до 18 часова, као и на дан утакмице од 10 сати па до почетка сусрета.

Цене улазница су:

Север: 400 динара
Исток: 600 динара
Запад: 800 динара
Трибина Синиша Михајловић: 1.200 динара
ВИП 1: 2.500 динара
ВИП 2: 2.500 динара
ВИП Галерија: 4.000 динара

Изабраници Милоша Милојевића осокољени након убедљиве победе против Вождовца (0:6) у предстојећем колу дочекују екипу са Бановог брда. За бројне успехе од старта сезоне је заслужна и армија заљубљеника у црвено-беле боје, која је на сваком мечу, било да је реч о гостовању или Маракани, давала ветар у леђа нашим првотимцима. Важно је да тако буде и до краја сезоне, на свакој од предстојећих утакмица, јер је свака од њих финале. Овим путем вас позивамо да обезбедите своју карту, и још једном будете дванаести играч нашим момцима у наредним изазовима.

Претходни текстМлађи јуниори/ке у борби за најбоље у Београду
Следећи текстТема дана | Хуманитарна аукција дресова у којима смо играли за Миху