Омладинци и кадети се спремају у Лињану

60

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде ће форму за пролећни део првенства брусити у Италији, тачније Лињану, док ће млађе категорије нашег клуба припремни период провести у Требињу и Бајиној Башти.

Јуниори нашег клуба предвођени шефом Зораном Рендулићем, првим помоћником Александром Јевтићем, тренером голмана Марком Тркуљом и кондиционим стручњаком Борисом Бркићем ће 20. фебруара отпутовати на север Италије. Црвено-бели ће боравити у Лињану до 2. марта, два дана до почетка лиге, а у том периоду талентоване момке очекује напоран рад. Тренажни процес је за омладинску селекцију Звезде стартовао средином првог месеца у години, те нема дилеме да ће млади фудбалери већ тада бити физички спремни на високом нивоу. Очекују нас и контролне утакмице које ће послужити за последње тактичке замисли које ће спровести стручни штаб пред наставак шампионата.

Екипа Слађана Николића ће исти период, од 20. фебруара до 2. марта, провести у Италији. Идеални услови за последњу фазу припрема ће дочекати и кадете нашег клуба, који ће такође кроз пријатељске дуеле у иностранству темпирати форму за 4. март и гостовање Напретку из Крушевца. Кондициони део стручног штаба кадетске селекције на челу са Владаном Блажићем већ подиже кроз напорне тренинге младе играче на оптималан ниво, док наш славни бивши нападач Горан Друлић и први помоћник искусног Николића – Филип Остојић вредно раде на усавршавању техничко-тактичких делова игре. Предстојећи рад у Лињану довешће наше дечаке рођене 2006. и 2007. године до праве форме за пролећну премијеру.

Млађи кадети, пионири, млађи пионири и петлићи Црвене звезде и Графичара ће залет за старт првенства хватати у Требињу крајем фебруара и почетком марта, док ће наше базне селекције боравити у Бајиној Башти.

Омладинци и кадети Графичара ће форму за наставак шампионата усавршавати у Београду.

Распоред припрема млађих категорија Црвене звезде:

Омладинци: од 20. фебруара до 2. марта (Лињано)
Кадети: од 20. фебруара до 2. марта (Лињано)
Млађи кадети: од 25. фебруара до 4. марта (Требиње)
Пионири: од 4. марта до 11. марта (Требиње)
Млађи пионири: од 25. фебруара до 4. марта (Требиње)
Петлићи: од 4. марта до 11. марта (Требиње)
Претпетлићи: од 4. марта до 11. марта (Требиње)

Претходни текстОтворена нова веслачка сезона
Следећи текстЧанак: Надамо се победи у Немачкој