Панков: Пун стадион и три бода за Миху

30

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16 часова играју утакмицу са Војводином, а меч носи посебну драж, с обзиром на то да је посвећен легенди нашег клуба Синиши Михајловићу.

Позвао бих навијаче да дођу у што већем броју и да нам дају ветар у леђа пред наставак сезоне и борбу за Лигу шампиона. Играмо против Војводине, Синиша је играо и за њих, наравно доста веће резултате бележио је у београдском црвено-белом дресу… Свакако је леп повод да људи дођу у што већем броју на стадион, а ми играчи ћемо се од њега опростити гестом, који не бих да откривам сад. Нека дођу људи на стадион, па ће видети о чему је реч – почео је Панков.

Много је дечака који су почели да тренирају фудбал угледајући се на потезе Синише Михајловића, а управо је наш штопер један од њих.

– Биће нам то мотив више, јер нисмо имали прилику да после његове смрти играмо на Маракни. Велика је част и привилегија што је играо у дресу, који ми данас носимо. Он је био велико име, и фале ми речи када причам о њему, јер сам га обожавао, и моја генерација је одрасла уз њега. Зато ће нам бити огроман мотив да му посветимо три бода.

Жели Панков победу која ће бити посвећена Михи.

Бог је тако хтео, велика утакмица и за нас и за њих. Миха је у Србији играо само за Звезду и Војводину, пре него што је отишао у Италији, и јасно је да је у нашем дресу бележио боље резултате и био првак и Европе и света. Играмо утакмицу која нам значи, јер желимо повратак у елиту, у такмичење које је Миха освајао, тако да има симболике. Надам се да ћемо победом наставити Синишиним стопама славља и успеха – подвукао је Панков.

Претходни текстНаграда за наше кошаркаше у колицима
Следећи текстПродаја карата за Игокеу од четвртка