Најдоски: Навијачи ће напунити Маракану, јер Миха то заслужује

52

Легенда нашег клуба, чувени дефанзивац Илија Најдоски позвао је све навијаче Црвене звезде на пролећну премијеру против Војводине у суботу од 16 часова на Маракани, где ће комплетан амбијент бити посвећен Синиши Михајловићу, а улаз на меч бесплатан.

Долазимо сви у суботу на Маракану, прву утакмицу у пролећном делу првенства у част Синише Михајловића. Поновићу да је Миха био велики човек и фантастичан играч. Лепо би било да се цела наша генерација окупи да одамо почаст човеку који је максимално заслужује. Заједно уз навијаче, људе који воле клуб, желимо да се опростимо на прави и веродостојан начин – рекао је Најдоски.

Не сумња Најдоски у то да ће Маракана у суботу бити испуњена.

– Верујем да ће Звездини навијачи одати почаст на прави начин и тиме показати величину Синише Михајловића. Головима, трофејима и игром, Миха је Звезди дао много и он заслужује да му се на такав начин ода почаст. Не сумњам у Звездине навијаче и сигуран сам да ће атмосфера на Маракани бити феноменална.

Не пропушта Најдоски утакмице Црвене звезде…

Пратим све Звездине утакмице како оне у шампионату, тако и пријатељске. Фудбалери су после 20 дана боравка у Турској спремни за пролећну премијеру. Иако су контролни мечеви другачијег карактера и резултат није битан, верујем да оно право тек сад долази. Свака утакмица треба да буде као да је егал ситуација на табели, никако нема опуштања. Верујем да су то стручни штаб и управа клуба објаснили играчима. Сваки сусрет до краја првенства је значајан због великог улога ове сезоне. Фудбалери су паметни и знају шта их чека. Војводина је незгодан противник и требало би максимално ући у утакмицу – закључио је Најдоски.

Претходни текстПродаја карата за Игокеу од четвртка
Следећи текстТема дана | Звезда за Михину утакмицу припрема програм достојан легенда