Србија освојила Тромеч! Сјајан наступ звездаша

64
Извор: Facebook/Srpski Atletski Savez / Marko Jovanović

Репрезентација Србије победила је у тромечу у којем се састала са тимовима из Хрватске и Словеније. Седам атлетичара Црвене звезде сјајним резултатима допринели су убедљивој победи домаћина, који су се у готово свакој дисциплини нашли у прва три места.

Богдан Видојковић био је представник Србије у дисциплини 60 метара препоне. Победио је личним рекордном од 7.92 секунди и на одличан начин почео своју млађесениорку категорију.

Извор: Марко Јовановић

Куглаши Армин и Вељко, освојили су прва два места. Синанчевић је максималан број бодова тиму поднео са хицем од 19.52 метара. Недељковић је бод мање донео са 17.89 метара.

Такође лични рекорд поставила је Катрина Милосављевић. Пуленка Мирјане Стојановић била је трећепласирана у трци ја 1.500 метара, а ову деоницу истрчала је за 4:33.86.

Извор: АКЦЗ

Представница Србије на 60 метара била је Милана Тирнанић, која је била другопласирана са резултатом 7.45 секунди.

Друго место освојила је и Марија Буквић у скоку удаљ. Њен најдаљи одраз у песку био је 6.08 метара.

Један од шест представника репрезентација на 60 метара био је Стефан Каљуш. Трком на 6.94 секунди учешће је завршио на петом месту.

Србија је победила у Тромечу са освојених 180 бодова, Хрватска је била другопласирана са 163, док је бод мање освојила репрезентација Словеније.

Честитамо свим учесницима, репрезентативни а Србије, а посебно нашим атетичарима Црвене звезде који се сваки пут са посебним жаром боре за боје националног тима!

Претходни текстМилојевић: Победа потврда добрих припрема
Следећи текстЦрвена звезда Меридианбет у драматичној завршници изгубила дерби