Звезда у Анталији – Време за тактику

47

Имали су фудбалери Црвене звезде пет сати да одморе и буду орни за поподневни тренинг који је био фокусиран највише на тактику.

Око 17 часова и 30 минута по локалном времену, пулени Милоша Милојевића су истрчали на терене хотела „Калиста“ и по већ уходаном режиму кренули са вредним радом. У оквиру 90 минута колико је стандардна дужина тренинга наших првотимаца, стигли су да ураде све зацртано и да на најбољи могући начин заокруже данашњи дан којим је почео и други мини циклус када ће се, након што је акценат био на кондицији, сада тас пребацити на тактику.

Тренинг је почео загревањем са техничко-тактичким елементима, што је био само увод у оно што је даље следило. Милојевић је играче поделио у групе по четири играча где је увежбавана пас игра на малом простору, а наши првотимци су се показали сјајно, упркос томе што су им ноге тешке, услед јаког рада на кондицији. Други део тренинга обележила је тактика, где су пре свега уигравани дефанзивни елементи игре нашег тима, а Милојевићеве инструкције, као и похвале, показале су да играчи изузетно упијају све оно што се захтева од њих.

За крај, права посластица за првотимце који су играли на два гола, све у циљу импелементације онога што је рађено, пре свега на данашњем тренингу.

Претходни текстВојиновић: Успешан почетак 2023. године
Следећи текстМилуновић: Звезда има невероватне таленте и сви знамо за шта се спремамо