Звезда у Анталији – Вежбање завршнице

105

Фудбалери Црвене звезде су одрадили и поподневни тренинг у Анталији, а и он је био изузетно јаког интензитета, практично као и сваки до сад. Оно што нас је све обрадовало су временски услови, с обзиром да на то да је тренинг протекао без падавина.

На почетку су се изабраници Милоша Милојевића загревали игром на средини терена, односно популарном „шевом“. Након тога направљен је скраћени терен, на ком су црвено-бели подељени у две групе одмерили снаге, а акценат је био на пас игри и чувању лопте. За то време, на другом делу терена су нападачи увежбавали завршницу, а голмани покушавали да их спрече у постизању голова. Видели смо прегршт лепих потеза од наших првотимаца, лепе голове, али и лепе параде.

Сјајна атмосфера је владала на поподневном тренингу, а велики удео у томе имали су наши првотимци који су у великом броју ситуација током завршнице погађали мрежу. Офанзивни фудбалери су били најефикаснији, а поред Пешића, Катаија, Иванића и Букарија, посебно се истакао млади Немања Мотика, који је био веома ефектан и постигао највише голова.

Наш тим изгледа све уиграније, а то нас радује, јер нас за два дана очекује и прва провера на зимским припремама, када ће нам противник бити Легија Гдањск, а меч је на програму од 15 часова.

Претходни текстНајсјајније звезде Црвене звезде у 2022. години
Следећи текстИз Митерсила залет за нове победе