Писмо председника Светозара Мијаиловића члановима клуба

58

Поштовани чланови,

драги звездаши,

Срећна вам 2023. година у којој желимо успехе на свим пољима, како спортским тако и животним. Пре свега да вас прати здравље, као и ваше породице. Желимо да у спортским успесима дочекамо и испратимо 2023. годину.

За нама је остала година у којој смо постигли запажене резултате, али звездашки је изазов да свака наредна буде још успешнија. Надамо се да ћемо обрадовати све наше звездаше новим резултатима и верујемо да ће Црвена звезда освојити поново шампионски пехар како би смо директно играли Лигу шампиона у 2023. години.

На огромну радост Црвена звезда је током претходне сезоне играла у марту месецу европско такмичење, а такмичења у домаћем првенству и купу овековечила 12. дуплом круном у историји клуба. Ове јесени наступали смо у Лиги Европе где смо остварили запажене победе и оно што је најважније играли шесту годину заредом групну фазу мађународних такмичења стварајући континуитет учешћа у евро куповима. У националном првенству смо јесењи прваци са десет бодова предности у односу на првог пратиоца на табели. Иза нас су остали успеси које смо обележили уз 31. годишњицу од Барија и Токија.

Такође, Фудбалски клуб Црвена звезда жели додатно да ојача институцију чланства, а наш клуб тренутно броји близу 17 хиљада активних чланова. Циљ који гајимо јесте да достигнемо број од 50 хиљада. Обзиром на величину Црвене звезде знамо да је та цифра реална, јер увек тежимо и стремимо према највећим успесима. Наш клуб увек мисли на навијаче, непрестано се труди да помогне и одужи се на прави начин.

Уверен сам да можемо да испунимо све зацртане циљеве са великом љубављу према Црвеној звезди, управо на идентичан начин којим су то играчи постигли на терену. Овом приликом вас позивам да остане уз свој клуб и да заједно покушамо да увећамо велику Звездину породицу која ће нас учинити још снажнијом и успешнијом.

Поносни смо на сваког члана који је са нама пролазио лепе и тешке тренутке. Још једном је доказано да бити звездаш јесте један од најлеших осећаја.

Срећна Нова година!

Христос се роди!

Пуно здравља и среће сваком члану наше велике Црвене звезде!

Претходни текстСрећна Нова година!
Следећи текстНова година почела радно, Црвена звезда Меридианбет у Сплиту