Васиљевић до 2026. године

112

Нема одмора за челнике нашег клуба који увелико раде на конструисању тима за пролећни део сезоне, а један од првих потеза је продужетак сарадње између Црвене звезде и голмана Николе Васиљевића на још три и по године.

Спортски директор Митар Мркела навео је да је уговор награда за труд, рад и понашање сјајног Васиљевића.

Васиљевић је дошао пре три године у клуб, оставио је добар утисак, био и на неколико позајмица где је одлично бранио. Последњих шест месеци је у клубу као подршка Борјану, а овај уговор је признање за њега, његов труд и добро понашање. Није лако бити резерва Борјану који је неприкосновен међу стативама, али ми мислимо и на будућност. Васиљевић је млад за голмана, има 26 година и будућност у Звезди је пред њим. Против Зенита је одлично бранио у веома тешкој утакмици која, упркос томе што је била пријатељска, изискивала је доста посла за њега, с обзиром да се суочавао са одличним фудбалерима. Потврдио је свој квалитет и верујем да ће још много година бити са нама у Звезди – подвукао је Мркела.

Није могао да сакрије осмех са лица Васиљевић због продужетка уговора са вољеним клубом.

Пресрећан сам што је дошло до нове сарадње. Људи из клуба су ме позвали да дођем, да се договоримо око новог уговора и заиста сам пресрећан што ћу и даље бити у Звезди. Значи ми поверење клуба, већ трећу годину сам овде, и ево сада сам продужио уговор, тако да ћу наставити да радим са жељом да нови мандат буде бољи од претходног. Пријају ми тренинзи са Борјаном и Поповићем, старији су, искуснији голмани, тако да покушавам да учим од њих. Упијам савете и од тренера голмана, био је ту Ђиђи Бривио, сада се вратио Душан Гашић који је био ту када сам дошао у клуб и морам да истакенм да ми рад са њим изузетно прија и значи. Жеља ми је да станем на гол Црвене звезде, а што се тиче клупсих циљева – само да наставимо као и до сада – подвукао је Васиљевић.

Никола Васиљевић је у Звезду стигао још у јулу 2019. године, да би потом наставио голмански развој на позајмицама, с обзиром на то да се калио у Раднику, Пролетеру и Напретку, а управо су му партије у Крушевцу обезбедиле повратну карту за Маракану, с обзиром да је у сезони за нама био један од најбољих чувара мреже Суперлиге. Рођен је 1996. године у Нишу и висок је 202 центиметра, а за Звезду је бранио на девет утакмица и примио четири гола, премда су све биле пријатељског карактера.

Претходни текстНајава преноса – Кадети спуштају завесу на полусезону
Следећи текстПочиње продаја карата за дупло коло, Жалгирис и Армани