Звездини бисери – Кадети протутњали Лучанима

61

Укупно пет такмичарских утакмица током викенда одиграле су наше млађе селекције, а посебну пажу привукли су кадети Црвене звезде остваривши важну победу против Младости.

Омладинци Црвене звезде су поражени у Лучанима од домаће Младости резултатом 5:1, а једини гол на мечу постигао је Стефан Пиргић. Омладинци Графичара су такође доживели пораз, с обзиром на то да је Вождовац славио резултатом 0:2 на теренима иза југа Маракане.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 16. КОЛО:

1. Партизан – 39 бодова, гол разлика 52:20
2. Раднички 1923 – 31 бод, гол разлика 26:18
3. Црвена звезда – 30 бодова (утакмица мање), гол разлика 42:23
—-
11. Графичар – 22 бода, гол разлика 25:21

СТРЕЛЦИ: Стефан Пиргић (9 голова, Црвена звезда), Давид Ивић (5 голова, Црвена звезда), Лука Сандуловић и Милан Бајић (5 голова, Графичар).

АСИСТЕНТИ: Лука Бошковић (5 асистенција, Црвена звезда), Стефан Миладиновић и Стефан Пиргић (4 асистенције, Црвена звезда), Милан Бајић, Данкан Мекензи и Вељко Лолић (3 асистенције, Графичар).

Две велике победе оствариле су наше кадетске селекције. Црвена звезда је славила у Лучанима против домаће Младости са 0:3 када су се у стрелце уписали Стефан Голубовић два пута и Дарије Маркочевић, док је Графичар на теренима иза југа Маракане идентичним резултатом савладао Оле, а хет-трик је забележио Милан Ајдуковић.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 16. КОЛО:

1. Чукарички – 42 бода, гол разлика 65:15
2. Црвена звезда – 39 бодова, гол разлика 67:16
3. Партизан – 38 бодова, гол разлика 45:14
—-
9. Графичар – 20 бодова, гол разлика 22:21

СТРЕЛЦИ: Андрија Максимовић (15 голова, Црвена звезда), Стефан Голубовић (12 голова, Црвена звезда), Вељко Вукојевић (7 голова, Црвена звезда).

АСИСТЕНТИ: Урош Тегелтија (8 асистенција, Црвена звезда), Андрија Максимовић (6 асистенција, Црвена звезда), Вељко Вукојевић (5 асистенција, Црвена звезда).

Снагу су на теренима иза југа Маракане одмериле и пионирске селекције Црвене звезде и Графичар, а резултат је био 4:3. Двоструки стрелци за Звезду били су Костов и Зарић, док су за Графичар погађали Стојановић, Киш и Младеновић.

Претходни текстЛегенде Маракане | Перица Огњеновић
Следећи текстЗвезда убедљива на крају јесењег дела Суперлиге