Силовити кадети у Лучанима

94

Кадетска селекција Црвене звезде је савладала лучанску Младост резултатом 0:3 на мечу 16. кола шампионата. Са два поготка у редовима нашег тима истакао се Стефан Голубовић, после асистенција Дарија Маркочевића, који се потом уписао и у стрелце након додавања Уроша Илића, чиме је постављен коначан резултат на мечу.

Младост – Црвена звезда 0:3 (0:1)

Судија: Мирослав Милетић.

Стадион: „ФК Младост“.

Стрелци: Голубовић у 35. и 59. и Маркочевић у 66. минуту.

Жути картони: Вучићевић (Младост), У. Илић (Црвена звезда).

Младост: Жунић, Рељић, Бошковић, Чубрак (од 82. Тодосијевић), Бојат (од 54. Тофиловић), Шајиновић, Маринковић (од 88. Младеновић), Митровић (од 69. Радојичић) , Алемпијевић, Вучићевић, Попов (од 71. Мијалков).

Црвена звезда: Драшкић, Остојић, Т. Илић, У. Илић, Ђурић, Милосављевић (од 84. Д. Тегелтија), Петровић (од 77. Младеновић), У. Тегелтија (од 77. Жагар), Вукојевић (од 67. Милошевић), Голубовић, Маркочевић (од 84. Ивановић).

Прва прилика на мечу виђена је тек у 17. минуту када се Голубовић сјајно изборио за лопту на половини домаћих и после комбинације са Маркочевићем, резантним ударцем погодио стативу. Већ у следећем минуту је Вукојевић дриблао и шутирао, али се одбраном истакао Жунић. Иницијатива Звезде испраћена је у 35. минуту поготком, а у стрелце се уписао Стефан Голубовић. Одлично је са леве стране центрирао Ђурић, Маркочевић је задржао лопту и одложио је за талентованог нападача који је прецизно погодио мрежу.

У наставку игре, могао је Ђурић до поготка, али је његов ударац из 47. минута завршио преко гола. Ипак, наставила је Звезда да опседа гол домаћих, што је резултирало голом у 59. минуту. Погрешили су дефанзивци Младости, што је искористио виспрени Маркочевић и додао за Голубовића ком није било тешко да погоди празну мрежу. Коначан резултат на мечу поставио је Дарије Маркочевић, који се после две асистенције, наградио и голом. Центрирао је Петровић из корнера, Урош Илић је главом спустио лопту за Маркочевића који се добро снашао у петерцу и погодио за нове бодове црвено-белих кадета.

Претходни текстДрес са бројем 11 се повлачи из употребе у Џајину част
Следећи текстНема предаха, црвено-бели отпутовали у Подгорицу (недеља, 17)