Тема дана | Пешић и шеф Милојевић најбољи у октобру

39

Месец октобар је остао обележен у виду сјајних признања уручених шефу стручног штаба Црвене зведе – Милошу Милојевићу за тренера, односно нашем центарфору Александру Пешићу за најбољег играча Суперлиге Србије.

У новом издању емисије “Тема дана” имамо одличну могућност да се похвалимо наградама које су уручене главном тренеру Милошу Милојевићу, као и нападачу Александру Пешићу поводом сјајних достигнућа које су постигли током октобра. Домаћи шампионат током минулог месеца је прошао одлично за црвено-беле, јер смо на шест одиграних утакмица остварили исто толико победа и прикупили важних 18 бодова у циљу одбране титуле. Поводом извојеваних тријумфа и готово перфектно припремљених мечева са стручне стране Милошу Милојевићу је уручена плакета за тренера месеца од стране Моцарт Бет компаније.

Тридесетогодишњи центарфор је пред дуел против Младости из Лучана добио новачну награду од 100 хиљада динара. С обзиром на то да се ради о износу који се усмерава у хуманитарне сврхе, Пешић је одлучио да новац иде за лечење Марка Станковића, физиотерапеута Радничког из Ниша. Популарни Шиља је постигао четири гола у октобру, а био је стрелац на дуелима против Радничког из Ниша у два наврата, док је једном тресао мрежу Војводине и Колубаре.

Претходни текстГолмани – Незамењиви Борјан
Следећи текстЗвезда ТВ | Борјанових 250