Реми омладинаца

57

Ремизирала је омладинска селекција Црвене звезде против вршњака који носе дрес Графичара резултатом 2:2 у оквиру 15. кола шампионата. Успели су пулени Зорана Рендулића да надокнаде два гола предности које је гостима, које са клупе предводи Владимир Сандуловић, донео Лука Сандуловић, и да погоцима Стефана Миладиновића и Стефана Радујка дођу до изједначења, али је фалило више концентрације у завршници, па је дошло до поделе бодова.

Црвена звезда – Графичар 2:2 (0:2)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Дарко Јекнић.

Стрелци: Миладиновић у 58. и Радујко у 72. минуту за Црвену звезду, а Сандуловић у 10. и 38. минуту за Графичар.

Жути картони: Мимовић, Пиргић (Црвена звезда).

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Матић, Лечић, Видојевић, Мимовић (од 59. Радујко), Вукичевић (од 46. Стојсављевић), Мајсторовић (од 70. Никчевић), Радоњић (од 46. Миладиновић), Бошковић, Пиргић, Ивић.

Графичар: Лаиновић, Радић, Каришик, Црнојевић, Радовић, Поповић (од 70. Савић), Стојановић (од 79. Бајагић), Лолић, Цветковић (од 53. Бубања), Сандуловић (од 48. Гојков), Шкобаљ (од 53. Милојковић).

Упркос низу покушаја фудбалера Црвене звезде са дистанце, у чему су предњачили Бошковић и Видојевић, до предности су дошли гости. Играо се 10. минут када су Графоси добро искористили контру, а Цветковић на сјајан начин упослио Луку Сандуловића који је само боцнуо лопту преко Миладиновића у ситуацији „један на један“. Преузела је Звезда иницијативу, а посебно су Рендулићеви пулени били опасни после центаршутева, међутим, дисциплинована одбрана Графичара није дозволила да црвено-бели дођу до изгледнијих прилика.

Фудбалери Графичара су чекали и умало да Шкобаљ са скоро центра игралишта лобује истрчалог Миладиновића, након што је у 37. минуту успео да пресече лопту коју су Звездини штопери слали између себе. Ипак, минут касније је Сандуловић казнио успаваност наше одбране, пресекао лопту у последњој линији и рутински савладао Миладиновића.

Ударац Мајсторовића са двадесетак метара у 56. минуту који је Лаиновић успео да укроти, послужила је као увертира у још већу офанзивну Црвене звезде, која је убрзо и смањила резултат. Играо се 58. минут када је Ивић био упоран, успео да исчачка лопту дефанзивцима Графичара и одложи је за Стефана Миладиновића који је погодио даљи угао.

Унео је живост у игру Стефан Радујко, а после два покушаја, уследио је и погодак. Играо се 72. минут када је „поцепао“ мрежу ударцем са десетак метара, након што је двојицу фудбалера Графиачра успео да надмудри дриблингом. Наставила је Звезда да напада, све са жељом да се дође до потпуног преокрета, а поново се Лаиновић истакао у 88. минуту када је Стојсављевић гађао са ивице казненог простора. Звезда је и постигла погодак у 90. минуту када је Бошковић погодио стативу, а Пиргић натрчао на одбитак и послао га у мрежу, али се наш капитен по процени арбитра нашао у офсајду, тако да је гол поништен…

Претходни текстПораз од Југа за крај другог турнира Регионалне лиге
Следећи текстЗвездини бисери – Сигурни кадети