Најава преноса – Графичар и кадети у дербију кола

26

Обавезе не престају за млађе категорије нашег клуба, а у викенду пред нама нас очекује пет такмичарских утакмица. Дуел првотимаца Графичара против ИМТ, као и утакмицу кадетске селекције Црвене звезде против Војводине, моћи ћете да испратите уживо на каналу Звезда ТВ-а, као и на нашем Јутјубу.

Кадети Црвене звезде у недељу од 11 часова гостују Војводини у оквиру 14. кола националног првенства. Прави дерби је пред нама када су у питању фудбалери рођени 2006. и 2007. године, а силно мотивисани београдски црвено-бели путују на мегдан у Нови Сад. После репрезентативне паузе изабраници Слађана Николића су остварили две победе. Прво смо били бољи од Кикера на страни где смо славили са 0:4, док смо након тога тријумфовали над Јагодином веома убедљиво са 7:0. Гол разлика наше екипе се додатно увећала и сада износи 61:13 и нема сумње да наши бисери неће одустати од своје препознатљиве нападачке игре. Са друге стране Војводина је одиграла без голова против Графичара у претходној рунди, те ће домаћи тражити повратак на победничку стазу. Дуел можете испратити уживо на каналу Звезда ТВ-а, као и на нашем Јутјубу са истим називом.

Сениори Графичара у суботу од 13 часова гостују екипи ИМТ-а у оквиру 19. кола Прве лиге Србије. Графичар тренутно заузима друго место са 37 бодова, три мање од ИМТ-а, тако да ће ова утакмица бити директна борба за прво место и титулу јесењег првака. Обе екипе су пред овај дуел у добром расположењу, јер долазе из победа. Графичар је савладао Рад на претходној утакмици иза југа Маракане са 6:1, док је ИМТ био бољи од Јединства на страни минималним резултатом. Први дуел између ове две екипе одигран је у оквиру четврте рунде шампионата, а славио је наш развојни тим захваљујући поготку Јована Мијатовића. Дерби Прве лиге Србије између ИМТ-а и Графичара бићете у прилици да уживо гледате на програму Звезда ТВ-а, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Услед репрезентативне паузе овог викенда неће бити одигране утакмице Омладинске лиге Србије.

Субота:

9 часова, млађи омладинци – Раковица – Графичар
11 часова, млађи кадети – Графичар – Црвена звезда
13 часова, ПЛС – ИМТ – Графичар (уживо Звезда ТВ)

Недеља:

11 часова, кадети – Војводина – Црвена звезда (уживо Звезда ТВ)
11 часова, кадети – Графичар – Чукарички

Претходни текстМијатовић као Грујић и Јовић
Следећи текстИвановић: Гледамо само напред, морамо бити спремни за Цибону