Милојевић: Још једном показали да смо најбољи

31

Три бода са тешког гостовања Чукаричком и тријумф Црвене звезде резултатом 0:2 у оквиру заостале утакмице седмог кола Суперлиге Србије. Много разлога за задовољство после сјајне игре нашег тима, имао је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Веома добар меч, тактички смо били сјајни и креирали много прилика у првом полувремену. Постигли смо леп гол, били у прилици да у неколико наврата повећамо предност, а оно што мене радује је однос после поготка. Имао је Чукарички неколико минута у другом полувремену у којима су „надошли“, али све остало смо ми контролисали и заслужено победили. Ово је тријумф колектива и победа за играче, јер смо и поред много кадровских проблема, показали да имамо најбољу екипу са најбољим фудбалерима. Све је било лакше уз овакву подршку, осећали смо се као код куће. Одлична атмосфера и услови за игру, тако да, много лепих ствари вечерас – почео је Милојевић.

Звезда сада има 10 бодова више од првог пратиоца на табели, чиме је лидерска позиција додатно учвршћена.

Нама је мотив да победимо на сваком мечу, а не можемо да контролишемо шта ривали раде. И пре утакмице док нисмо знали, као и после кад смо чули резултат са меча вечитог ривала, имали смо јасан циљ да победимо. Не калкулишемо. Треба нам и против Радника максимална озбиљност, поготово јер смо се тамо „оклизнули“ прошле године, тако да их не треба потцењивати. Ситуација на табели је таква да су на зачељу, али ће у недељу бити домаћини и сигурно ће, као и сви, имати велики мотив да се докажу против Звезде – закључио је Милојевић.

Претходни текстВатерполисти ремизирали са Радничким
Следећи текстНајава преноса – Омладинци и Графичар против Рада, кадети путују у Краљево