Кангин гол најлепши у октобру

71

Фудбалери Црвене звезде су приказали велику ефикасност током октобра и постигли укупно 22 гола у свим такмичењима, а верни чланови су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Гелор Канга постигао против Ференцвароша у оквиру трећег кола групне фазе Лиге Европе.

У октобру изабраници Милоша Милојевића су одиграли девет мечева, од тога шест у националном шампионату, док смо три пута одмерили снаге у оквиру групне фазе Лиге Европе. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Мирко Иванић на утакмици Младост ГАТ – Црвена звезда (0:4), Александар Катаи против Ференцвароша (4:1), Гелор Канга против Ференцвароша (4:1), Стефан Митровић против Ференцвароша (2:1), Александар Катаи против Трабзонспора (2:1).

Са 435 гласова за најлепши погодак у октобру изабран је гол Гелора Канге који је везни фудбалер постигао на спектакуларан начин против мађарског представника на Маракани. На другом месту са 348 гласова нашао се гол Александра Катаија, а мајсторији Звездине десетке смо сведочили на стадиону “Рајко Митић” против шампиона Турске. Трећу позицију по избору навијача са 218 гласова је заузео брзоноги Стефан Митровић за рутинску реализацију у Будимпешти против Ференцвароша. Гол Александра Катаија се нашао и на четвртом месту, а погодак у убедљивој европској победи Црвене звезде је подржало 112 звездаша. Пета позиција са 57 гласова је припала Мирку Иванићу за фанстастичан погодак у још једној првенственој победи нашег тима против новосадске Младости.

Претходни текстЗвезда славила у Камнику, у уторак напад на Лигу шампиона
Следећи текстИз угла статистике – Канга задржао европски ниво