Букари: Желимо да учинимо звездаше поносним

65

Фудбалере Црвене звезде у четвртак од 18 часова и 45 минута очекује утакмица шестог кола групне фазе Лиге Европе. Изабраници Милоша Милојевића ће на гостовању Монаку имати прилику да обезбеде наставак такмичења у Европи, а оптимистичан пред дуел у Монте Карлу је везни фудбалер нашег тима Осман Букари.

Велики меч је пред нама, знамо који је улог и шта може да нам донесе утакмица у Монаку. Играо сам у Француској, добро познајем лигу, свестан сам да нас очекује тежак задатак, али и поред тога смо сигурни да можемо да стигнемо до жељеног резултата. Екипа је мотивисана, вредно смо се припремали и знамо да ћемо имати наше шансе. Меч против Монака који смо играли у Београду је показао колико можемо, не само да смо парирали тркачки сјајној екипи већ смо успели да будемо бољи током већег дела утакмице. Остаје жал за неискоришћеним шансама у првом мечу, али вредно смо радили од тада и сигурни смо да ће се наш труд исплатити– истакао је Осман Букари.

Велика подршка присталица нашег клуба се очекује на стадиону Луј II.

Одлично се осећамо и тренутно смо у резултатском налету. Желимо да донесемо радост нашим навијачима, знамо да ће их бити много на трибинама у Монте Карлу. Сигуран сам да ће атмосфера бити невероватна, сви живимо за овакве утакмице, како играчи, тако и навијачи. Претходних година је Звезда бележила историјске резултате, навијачи исто очекују и у четвртак. На нама је да се боримо до последњег судијског звиждука и учинимо звездаше поносним – закључио је Букари.

Претходни текстГласање на изборима за Председника Клуба и преко интернета
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Глишићев трећи гол