Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

75

Млађе категорије Црвене звезде за викенд настављају своје шампионате, а наше бисере очекује 12 такмичарских мечева. Дуел наше кадетске селекције и првог тима Графичара ћете моћи да испратите уживо на програму Звезда ТВ-а, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Фудбалери које са тренерске позиције предводи искусни стручњак Слађан Николић у недељу од 10 часова дочекују београдски Рад на теренима иза југа Маракане у оквиру 11. кола националног првенства. Наша екипа тренутно заузима трећу позицију на табели са 24 бода и супериорном гол разликом која износи 43:12. У претходној рунди шампионата црвено-бели су савладали ТСЦ на гостујућем терену, а наредни дуел наших кадета је поново прилика да уживамо у атрактивном фудбалу момака рођених 2006. и 2007. године. Меч Црвене звезде и Рада можете погледати уживо на програму Звезда ТВ-а и на нашем Јутјуб каналу.

Сениори Графичара ће у недељу од 14 часова дочекати Раднички из Сремске Митровице у оквиру 15. кола Прве лиге Србије. Из две узастопне победе наш развојни тим чека сусрет са екипом која је направила велико изненађење у шеснаестини финала Купа Србије после елиминације вечитог ривала. Екипа са Сењака заузима друго место са 30 бодова у домаћем шампионату, док је наш наредни ривал тим из Сремске Митровице седми на табели са 18 поена. Утакмицу изабраника Марка Неђића можете испратити уживо на нашој клупској телевизији, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ-а.

Распоред утакмица:

Субота, 9 часова, млађи кадети – Чукарички – Графичар
Субота, 11 часова, пионири – Црвена звезда – ОФК Београд
Субота, 11 часова, пионири – Чукарички – Графичар
Субота, 13 часова, омладинци – Раднички 1923 – Графичар
Субота, 13 часова, кадети – ГФК Јагодина – Графичар

Недеља, 10 часова, кадети – Црвена звезда – Рад
Недеља, 11 часова, петлићи – Раднички Нови Београд – Графичар
Недеља, 12 часова, млађи пионири – Олимпик – Графичар
Недеља, 14 часова, ПЛС – Графичар – Раднички Сремска Митровица
Недеља, 14 часова и 15 минута, млађи кадети – Ада – Црвена звезда
Недеља, 16 часова, петлићи – Колубара – Црвена звезда

Понедељак, 14 часова и 30 минута, млађи омладинци – ОФК Београд – Графичар

Претходни текстКарте за Раднички у продаји на Маракани
Следећи текстПочетак продаје Звездине „фигиталне“ НФТ колекције у понедељак