Милојевић: Тотална контрола, фантастична атмосфера и заслужена победа

50

Фудбалери Црвене звезде су у оквиру заостале утакмице петог кола Суперлиге савладали Војводину резултатом 0:2, а имао је разлога за задовољство после тријумфа на тешком гостовању, шеф стручног штаба нашег тима Милош Милојевић.

Мислим да смо контролисали утакмицу од првог до последњег минута, а када дођу голови то изгледа лакше, али не мора стално да буде лако. Играли смо на гостовању против добре екипе која јесте у паду форме, али има четири квалитетна офанзивца. Момци су добро контролисали утакмицу, стварали смо шансе и у првом полувремену, а Букарија и Пешића је практично милиметар делио од тога да постигну гол већ тад. Можда нисмо најбоље ушли у игру у другом полувремену, тих уводних пет минута, али после тога – тотална контрола. Постигли смо два гола и имали још неколико изгледних позиција, тако да је победа дефинитивно заслужена. Честитам играчима на добром залагању и односу и хвала публици на сјајној подршци – почео је Милојевић.

Сјајну подршку су имали наши фудбалери у Новом Саду, а Милојевић је имао само речи хвале за нашег 12. играча.

Велики ветар у леђа су нам навијачи и надам се да ће у оволиком броју доћи у Ниш. Јесте да је даље, али Ниш је град навијача Црвене звезде и надам се да ће са свих страна доћи да нам пруже подршку у недељу. Значи нам то, због тога играмо, јер желимо да се радујемо са нашим навијачима, те да им приређујемо спектакле који их чине задовољнима – подвукао је Милојевић.

Претходни текстВојводина – Црвена звезда 0:2 (0:0)
Следећи текстАндреа Бонер на ширем списку репрезентације Србије за Европско првенство