Тема дана | Стипендије за Звездине бисере

57

У новом издању емисије “Тема дана“ Црвена звезда је потписала уговор о сарадњи са гимназијом „Стефан Немања“, те су пуне стипендије за школовање уручене двојици младих фудбалера који наступају у фудбалској академији нашег клуба – Вељку Милосављевићу и Андрији Максимовића.

Као европски великан, Црвена звезда велику пажњу усмерава на развој младих играча који стасавају у нашој Омладинској школи. Образовање уз сам спорт представља примат када је у питању прогресија играча који су на прагу да постану будућност Црвене звезде. Стипендије за школовање су уручене нашим кадетима Вељку Милосављевићу и Андрији Максимовићу управо због њиховог великог потенцијала и играчког квалитета. Стипендисте су предложили челници Звездине академије и председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

Милосављевић је рођен у Пожаревцу 2007. године и најбоље се сналази на позицији штопера, а уједно је и капитен наше кадетске селекције. Максимовић, његов вршњак, је родом из Новог Пазара, и реч је о правом плејмејкеру, али и фудбалеру ком није страно постизање погодака, о чему сведочи и то да је први стрелац наших кадета. Верујемо да ће талентовани двојац једног дана заиграти и за сениорску екипу, с обзиром на то да се ради о изразитим потенцијалима.

Претходни текстЗвезда убедљива у Новом Саду
Следећи текстБасконија тројкама нанела пораз Црвеној звезди