У сусрет противнику – Спартак

34

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 15 часова и 30 минута у оквиру 14. кола националног шампионата дочекати Спартак из Суботице.

МЕЂУСОБНИ СКОР

Против Спартака смо до сада одиграли 87 утакмица у свим такмичењима. Забележили смо 66 победа, 15 ремија и само пет пораза, уз гол разлику 207:63 у корист црвено-белих. Од почетка новог миленијума, наш тим се састао 28 пута са популарним “Голубовима” и забележио је 24 тријумфа, два пута смо одиграли нерешено и исто толико пута смо били поражени од Спартака, уз гол разлику 70:28 у корист нашег тима.

Последњи сусрет са Суботичанима, црвено-бели су одиграли 28. новембра 2021. године на Маракани и славили резултатом 3:0, головима Милана Родића и двоструког стрелца Ел Фарду Бена.

БУДИТЕ УЗ ЗВЕЗДУ

Улазнице за дуел са Суботичанима можете обезбедити сутра, на благајнама нашег стадиона, од 11 часова па до почетка сусрета.

Цене карата су:

Север: 300 динара
Исток: 400 динара
Запад: 500 динара
ВИП Запад: 1000 динара
ВИП 1: 2000 динара
ВИП 2: 2000 динара
ВИП Галерија: 3000 динара

За све који неће бити у прилици да директно са стадиона „Рајко Митић“ бодре наш клуб, директан пренос утакмице 14. кола, између Црвене звезде и Спартака, можете да пратите на каналу Аренаспорт 1 Премиум од 15 часова и 30 минута.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда заузима прву позицију на табели са освојених 29 бодова, уз сјајну гол разлику 34:5. Изабраници Милоша Милојевића су остварили девет победа и уписали два ремија, а имају и две утакмице мање у односу на остале екипе. Када је реч о Лиги Европе, црвено-бели су у последњој утакмици савладали Ференцварош убедљивим резултатом 4:1, пред више од 30 хиљада навијача на Маракани. Двоструки стрелац био је Гелор Канга, а пратили су га Александар Катаи и Стефан Митровић, који су се по једном уписали у стрелце.

Када је реч о екипи Спартака, они заузимају 14. место на табели, са 10 освојених бодова, уз гол разлику 10:15. У последњој утакмици, Суботичани су поражени од Радничког 1923 резултатом 1:2.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Стандардан међу стативама је некадашњи голман нашег клуба Филип Манојловић. Позиција десног бека резервисана је за јапанског интернационалца Нобору Шимуру, док штоперски тандем чине Стефан Филиповић и Милош Остојић. Уз леву аут линију делује Александар Танасин. На средини терена су најстандарднији Милош Тошески, Огњен Митровић и талентовани Петар Станић, који је на позајмици из нашег клуба. На позицији десног крила наступа Лука Бијеловић, а на левој страни стандардан је Никола Срећковић. У самом шпицу најстандарднији је Марко Обрадовић, а шансу са клупе добија и Срђан Христић.

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Никола Ђорђевић.
Први помоћник: Никола Ђоровић.
Други помоћник: Никола Антић.
ВАР: Александар Живковић.
АВАР: Данило Николић.
Делегат: Хасиб Бакић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Субота

– 17:00 Колубара – Младост ГАТ

– 19:00 Војводина – ТСЦ

Недеља

– 15:00 Чукарички – Јавор

– 19:30 Вождовац – Партизан

Понедељак

– 16:00 Раднички Ниш – Раднички 1923

Претходни текстКарте за Спартак у продаји
Следећи текстЗвезда ТВ | Кад се Звезда наљути