Пораз у Крагујевцу од Радничког у првом мечу турнира Регионалне лиге

65

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у првом мечу првог турнира Регионалне лиге у Крагујевцу од Радничког 15:10 (6:2, 2:1, 4:3, 3:4).

Раднички је у првој четвртини стигао до пресудне разлике против Црвене звезде, за коју из техничких разлога руководства Триглав Регионалне лиге није наступио Бојан Банићевић.

Врлић је довео Раднички у вођство, изједначио је Басара, а затим су Бранковић, Пљеванчић и Радуловић донели домаћима 4:1. Танкосић је био прецизан са пет метара, а до краја четвртине погађали су Врлић и Укропина за Раднички – 6:2.

Васић је на старту другог периода искористио петерац, истом мером је узвратио Лукић, а Васић други пут није био прецизан са пет метара. Лукић је другим голом поставио 8:3 за полувреме.

У наставку, за Звезду су били прецизни Милојевић, Танкосић и Радовић, на другој страни су погађали Радуловић, два пута Укропина и Врлић за 12:6 пред последњих осам минута, који су резултатски припали нашем тиму. Суботић је био прецизан два пута, Милојевић и Марковић у последњим секундама по једном, а за Раднички су стрелци били Укропина, Ћук и Вицо.

Најефикаснији у редовима Црвене звезде са по 2 гола били су Танкосић, Суботић и Милојевић. Други меч у Крагујевцу црвено-бели ће одиграти сутра у истом термину (19.00) против црно-белих.

РАДНИЧКИ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 15:10 (6:2, 2:1, 4:3, 3:4)
Крагујевац, базен: СЦ „Парк“. Судије: Миловић и Анђелић. Играч више: Раднички 7(3), Црвена звезда 3(1). Петерци: Раднички 1(1), Црвена звезда 4(3).

РАДНИЧКИ: Добожанов, Бранковић 1, Станојевић, Јанковић, Ћук 1, Вицо 1, Укропина 4, Панић, Пљеванчић 1, Радуловић 2, Лукић 2, Врлић 3, Тодоровски, Гавриловић. Тренер: Урош Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 2, Гавриловић, Марковић 1, Суботић 2, Васић 1, Фуштић, Басара 1, Вукићевић, Семан, Милојевић 2, Радовић 1, Ивановић, Гајић. Тренер: Дејан Савић.

Претходни текстИзјава тренера Владимира Јовановића након меча у Истанбулу
Следећи текстЦрвена звезда у недељу (18) игра против Железничара у Супер КУпу