Пешић: Све је лакше уз овакве саиграче и навијаче

54

Много освојених дуела уз асистенцију је биланс Александра Пешића у тријумфу Црвене звезде над Ференцварошом резултатом 4:1 у оквиру трећег кола групне фазе Лиге Европе, али нема дилеме да је високи Нишлија водио рововске борбе са штоперима Ференцвароша.

Честитам момцима на заслуженој победи. Показали смо да имамо карактер и да можемо да играмо сјајан фудбал. Била је захтевна утакмица, али је уз оваквих 10 саиграча на терену који дају свој максимум – све је много лакше. Било је тешко, иако резултат не говори тако – почео је Пешић.

Била је ово „све или ништа“ утакмица…

Знали смо пре утакмице да је ово кључни меч да се укључимо у трку за пролазак даље. Спремали смо се на тренинзима, психички уздизали, покушавали да подигнемо самопоуздање. Вечерас смо показали да нисмо заборавили да играмо фудбал, али ништа није готово. Мислим да је ово и моја најбоља игра, али и тима од кад сам се вратио у Звезду. Сада смо у трци за прво или друго место и надам се да ћемо успети у томе. Желим само да наставимо овако и да се још боље спремимо за наредне утакмице.

Подршка са трибина је била беспрекорна, а Пешић истиче колико то и њему, али и саиграчима значи.

Много нам значи када људи верују у нас, одмах нам расте самопоуздање, као што и у супротном случају опада. Значи ми подршка, видело се како су нас навијачи вечерас подржавали и одмах смо добили додатну снагу и самопоуздање да играмо. Само овако треба да наставимо, сви заједно – подвукао је Пешић.

Претходни текстЕраковић: Можемо против сваког да играмо
Следећи текстМитровић: Чим сам примио лопту, знао сам да ћу погодити