Рендулић: Дошли смо да се надигравамо и заслужено прошли

50

Омладинска селекција Црвене звезде је савладала Омонију резултатом 1:2 у оквиру реванш меча првог кола Лиге шампиона за младе и тако изборила пласман у другу рунду такмичења, а веома задовољан након тријумфа је стратег црвено-белих Зоран Рендулић.

Првих пола сата били су можда и најбољи од када сам ја преузео екипу. То је озбиљан ниво и модел како би увек требали да играмо. Сигурно да је утицај имао и прелазак са вештачке подлоге на природну траву. Момци су се доста истрошили. Било је и њих неколико који су пре путовање играли за репрезентацију. Неки су „пали“ у другом полувремену, па сам морао да мењам. Све у свему, мислим да смо били такмичари. Имали смо један пад од петнаестак минута у другом полувремену, а да смо имали мало мирноће у завршници, могли смо и раније да решимо утакмицу. Опет кажем, дошли смо овде да победимо и прођемо. Били смо такмичари у сваком смислу и заслужено смо победили. И момци који су ушли, одрадили су све максимално. Мислим да је ово велики подстрек за екипу. Имамо још бар две европске утакмице и даћемо максимум како би остварили што бољи резултат – почео је Рендулић.

Изабранике Зорана Рендулића у недељу, 9. октобра од 11 часова очекује вечити дерби на теренима иза јужне трибине Маракане.

Већ сам на полувремену почео да размишљам како да сачувам неке играче, с обзиром да играмо за четири дана. Играчи који нису имали право да играју европске утакмице, вратиће се и сигурно да ћемо изаћи у физички и психички најспремнијем саставу. Наравно, идемо на победу. Мислим да би то после Вождовца и ове победе, била круна ових сјајних седам дана. За то смо се спремали све време. Момци треба да навикну да на свака три, четири дана играју овако велике и битне утакмице – закључио је Рендулић.

Претходни текстОмладинци против АЗ Алкмара
Следећи текстУспешан старт ватерполиста