Рендулић: Велики изазов, али спремни смо

74

Омладинце Црвене звезде у среду од 16 часова очекује реванш меч првог кола Лиге шампиона за младе против Омоније, а своја очекивања пред битан сусрет изнео је шеф стручног штаба нашег тима – Зоран Рендулић.

Термин је доста специфичан. Допутовали смо два дана пред утакмицу, практично после меча са Вождовцем. Најгори период у физичком и психолошком смислу, али смо одрадили тренинг, како би се што пре навикли на услове. Неки играчи су радили мало више, а неки мало мање – они који су у суботу играли већи део утакмице. Момци нису ни спавали превише, јер смо рано устали и имали смо тежак пут. Одрадили смо тренинг опоравка, али нас чека и тактичко уигравање данас– почео је Рендулић.

Нешто другачија клима и временски услови неће превише утицати на спремност играча.

-Време не може да утиче превише на нашу игру. Мислим да чак и није толико другачије. Послеподне је доста пријатније. Мислим да су услови потпуно нормални и за њих и за нас. Није превелика разлика у односу на Београд. То нам неће представљати проблем.

Истакао је Рендулић да нема опуштања, али и нагласио да је пред екипом тежак изазов.

Сигурно да нас чека много тежа утакмица него у Београду, иако смо тамо имали црвени картон скоро цело друго полувреме. Другачије они играју овде код куће и мислим да је у неку руку за нас добро што је завршено само са 1:0. После црвеног картона, били смо стабилни, агресивни дефанзивно. Нећемо се опустити ни мало. Чека нас знатно тежи меч него у Београду, тако да неће бити никаквог опуштања. Спремни смо – подвукао је Рендулић.

Подсећамо вас да су изабраници Зорана Рендулића славили у првој утакмици у Београду резултатом 1:0, поготком Луке Стојсављевића, а надамо се да ће и на Кипру изборити позитиван резултат и проћи у наредну рунду. Стратег црвено-белих Зоран Рендулић је на пут повео 20 фудбалера, то су: Јован Миладиновић, Богдан Маринковић, Коста Недељковић, Стефан Лековић, Алексеј Вукичевић, Немања Видојевић, Братислав Марић, Петар Граоња, Лука Бошковић, Никола Станковић, Игњат Брајић, Лука Лечић, Млађан Иванковић, Лазар Ђурић, Матеја Радоњић, Алекса Цветковић, Борис Матић, Стефан Миладиновић, Лука Стојсављевић и Стефан Радујко.

Претходни текстСа новим спонзором у два кола до две победе
Следећи текстУ сусрет противнику – Ференцварош