Убедљива победа кадета

69

Кадетска селекција Црвене звезде је убедљиво савладала екипу Оле-а на гостујућем терену резултатом 7:0, у оквиру осмог кола националног првенства. Питање победника било је решено већ након првог полувремена, када су изабраници Слађана Николића четири пута погађали мрежу домаћих. Најрасположенији у редовима црвено-белих био је Андрија Максимовић са два поготка, а пратили су га Андреј Петровић, Вељко Вукојевић, Вукашин Ивановић, Стефан Голубовић и Огњен Милошевић који су се по једном уписали у стрелце.

Оле – Црвена звезда 0:7 (0:4)

Стадион: „Терени Фудбалског савеза Београда“, Ада Циганлија.

Судија: Петар Пековић.

Жути картон: Бежан (Оле).

Стрелци: Петровић у 9, Ивановић у 22, Вукојевић у 28, Максимовић у 35. и 73, Голубовић у 65. и Милошевић у 71. минуту.

Оле: Николић, Брадић (од 30. Каплановић), Проданић (од 69. Крстић), Бежан, Млађеновић, Ђокић, Богдановић, Прелевић (од 69. Кнежевић), Митровић (од 69. Лишанин), Тричковић, Ђорић (од 69. Ристић).

Црвена звезда: Драшкић, Остојић (од 67. Д. Тегелтија), Милосављевић, У. Илић, Ђурић (од 74. Стојановић), Младеновић (од 67. Катанић), Петровић, Максимовић, Вукојевић (од 67. Милошевић), Ивановић (од 59. У. Тегелтија), Голубовић.

Сјајно су изабраници Слађана Николића отворили утакмицу, а већ у деветом минуту на семафору је стајало 0:1. Након сјајне акције, Андреј Петровић је одлично отворио стопало и послао искоса лопту у леви угао за потпуно заслужену предност. Добра игра се наставила, а већ у 22. минуту, црвено-бели су дуплирали предност. После сјајног додавања Остојића, Вукашин Ивановић је одлично лобовао Николића и дуплирао предност. Свега шест минута касније, виђен је нови погодак у режији нашег тима. Максимовић је маестрално прошао по десној страни, упослио Петровића, а он послао лопту пред празан гол, па Вељку Вукојевићу није било тешко да је спроведе у мрежу. До одласка на паузу, резултат се још једном променио. Вукојевић је оборен у 35. минуту у казненом простору, а главни арбитар је досудио једанаестерац. Прецизан са беле тачке био је расположени Андрија Максимовић.

Наставили су изабраници Слађана Николића у истом ритму и у другом полувремену, па је тако у 65. минуту виђен нови погодак. Голубовић је искористио снагу и брзину и пробио по десном боку, ушао у казнени простор, искоса гађао и сместио лопту у даљи угао за убедљиву предност нашег тима. Погодили су наши бисери и шест минута касније, након лепе акције. Урош Тегелтија је сјајно кроз одбрану упослио Огњена Милошевића који се добро снашао и закуцао лопту у ближи угао. Коначан резултат је поставио Андрија Максимовић својим другим поготком на мечу у 73. минуту.

Претходни текстТријуфм Звездиних младих џудиста на Првенству Србије
Следећи текстЗвездаши за СОС Дечија села Србија