У сусрет противнику – Младост ГАТ

57

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 17 часова гостовати екипи Младост ГАТ у оквиру 13. кола националног шампионата.

МЕЂУСОБНИ СУСРЕТИ

Црвена звезда и Младост ГАТ се до сада нису састајали, те ће ово бити први сусрет нашег тима са новосадским клубом.

БУДИТЕ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Сви навијачи који неће бити у прилици да уживо прате дуел између Црвене звезде и Младости у Новом Саду, ће моћи да прате меч преко нашег студијског програма на Звезда ТВ-у. Такође, пренос утакмице је доступан на каналу Арена Премиум 1 од 17 часова.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, утакмицу можете пратити и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМЕ ЕКИПА

Фудбалери Црвене звезде се налазе на првој позицији на табели националног шампионата, са 26 освојених бодова и две утакмице мање у односу на остале тимове. Црвено-бели су остварили укупно осам победа, док су два пута ремизирали, а о добрим партијама сведочи и гол разлика 30:5. На последњем мечу, наши првотимци су славили против Мачве у оквору Купа Србије резултатом 2:0, а голове су постигли Немања Милуновић и Кингс Кангва.

Младост ГАТ се налази на 15. позицији националног шампионата, са осам освојених бодова после 12 одиграних мечева, уз гол разлику 6:20. На последњем мечу Младост ГАТ је поражена на гостовању од Радничког 1923 резултатом 3:0.

НАЈБОЛЈИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Међу стативама је стандардан Алекса Милојевић, који је бранио на свих 12 досадашњих мечева. На позицији десног бека најстандарднији је Марко Мандић, док по левој страниделује Миљан Илић. Штоперски тандем чине Владимир Ковачевић и Милош Миловановић. Позиције задњег везног резервисане су за искусне Бранимира Јочића и Новицу Максимовића. Везним редом диригују Данило Секулић и Мирослав Маричић. Један од најбољих играча Младости ове сезоне је свакако Андрија Радуловић, који је на позајмици из Црвене звезде. Позицију левог крила заузима Никола Поповић, а у самом шпицу делује Александар Катанић.

СУДИЈЕ МЕЧА:

Главни судија: Александар Живковић.
Први помоћник: Урош Стојковић.
Други помоћник: Александар Марјановић.
Четврти судија: Павле Илић.
Делегат: Владо Глођовић.
ВАР: Лазар Лукић.
АВАР: Милан Минић.

РАСПОРЕД ОСТАЛИХ УТАКМИЦА

Субота, 1.10.2022.

ТСЦ – Радник 15 часова
Јавор – Вождовац 17 часова
Напредак – Колубара 19 часова

Недеља, 02.10.2022.

Спартак – Раднички 1923 15 часова
Партизан – Војводина 19 часова

Понедељак, 03.10.2022.

Чукарички – Раднички Ниш 16 часова.

Претходни текстЗвезда против Зенита 22. новембра
Следећи текстМилојевић: Хоћемо да настављамо да подижемо ниво игре