Црвено-беле славиле против ТЕНТ-а 3:0 на турниру у Ужицу

98

Одбојкашице Црвене звезде на „Турниру шампиона“ у Ужицу савладале су екипу ОК ТЕНТ из Обреновца са 3:0 (25:20,25:18,25:23).

Црвено-беле су утакмицу почеле у саставу: Ћировић, Хелић, Чанак, Марковић, Живојиновић, Стојић, Ђурђевић.

Већ у првом сету видело се да су изабранице Ратка Павличевића далеко боље од ривалки, а како је утакмица одмицала квалитет на страни црвено-белих девојака био је све упечатљивији.

Први сет Црвена звезда је добила са 25:20, а најубедљивију игру пружила је у другом сету. Наше одбојкашице су доминирале у сваком сегменту. Више драме виђено је у трећем сету, али су и тај изабранице Ратка Павличевића решиле у своју корист и пласирале се у финале турнира у Ужицу.

Јелена Стојић је на крају имала 13 поена, Ана Живојиновић меч је завршила са 11, а Божица Марковић са 10 поена.

Поред Црвене звезде и ОК ТЕНТ на турниру у Ужицу учествују још домаћин ОК Јединство и ОК Уб.

За прво место Црвена звезда у суботу игра од 19.00 часова.

Павличевић: Задовољан сам, да наставимо у истом ритму

Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде имао је разлога за задовољство после утакмице са ОК ТЕНТ, коју је његов тим добио убедљиво са 3:0.

Генерално задовољан сам, с обзиром да смо одиграли у једном даху. Статистички гледано нисмо имали великих грешака. Све је то било на неком нивоу, који можемо да исконтролишемо, тако да нам је ова утакмица послужила као добра провера за даље. Надам се, да ћемо у том ритму и наставити – рекао је Павличевић.

Претходни текстЦрвено-бели од понедељка на турниру у Ваљеву
Следећи текстЗвездани моменти – Победа над Келном за европско пролеће