Звездини повратници – други мандат бољи од првог

53

Недавно је Црвену звезду појачао бивши фудбалер нашег клуба Срђан Мијаиловић. Показало се више пута да су повратници у црвено-бели дрес још квалитетније и боље партије пружали у другом мандату, а нема сумње да ће Мијаиловић учинити све да настави исти тренд.

Фудбалери Црвене звезде су у последњих пет година бележили феноменалне резултате, а део њих су били и повратници, који су у више наврата наступали за клуб из Љутице Богдана. Навијачи Звезде су са одушевљењем реаговали на вест о повратку Звездиног магика Александра Катаија на стадион “Рајко Митић”. Издања десетке нашег клуба су од повратка у Звезду радовала целокупну звездашку јавност, а Катаи је још једном показао класу, али и стекао бројније симпатије звездаша који су сложни да по повратку у црвено-бели дрес момак из Србобрана оставља већи траг него што је то био случај у првом мандату и поред чињенице да је већ тада стекао надимак “Магико”.

Памте навијачи нашег клуба Краснодар, утакмицу која је Црвену звезду вратила на европску фудбалску мапу, а управо један од хероја тог дуела јесте Гелор Канга који је спектакуларним поготком одвео црвено-беле у групну фазу Лиге Европе. Управо је Канга један од играча који је после одређеног периода напустио клуб, али је врло брзо поново постао део црвено-беле породице која га је са одушевљењем дочекала. Данас је Канга у другом манду у Звезди неизоставни део екипе црвено-белих и један од стубова тима.

Током летњег прелазног рока у клуб се вратило неколико играча Црвене звезде, међу њима Милуновић, Пешић и Мијаиловић, а у досадашњем делу сезону су стамени штопер и нападач показали да је повратак у Звезду прави корак у каријери и да навијачи од њих могу да очекују много. Најновије појачање је управо Срђан Мијаиловић који је такође у прошлости бранио црвено-беле боје, а новим потписом и повратком на Маракану је најавио још боље партије од оних којих се звездаши сећају, с обзиром на стечено искуство у претходном периоду и жељу да за победе вољеног клуба оставља и последњи атом снаге на терену. Нема сумње да ће играчи који познају Црвену звезду и свесни су значаја и величине и грба нашег клуба бити значајни шрафови екипе у изузетно изазовној сезони која је у току.

Претходни текстТема дана | Покренут Звездин форум
Следећи текстЗвездаши на каљењу – петорица на терену