Милојевић: Задовољан сам, али знам да можемо боље

80

Фудбалери Црвене звезде су савладали Напредак резултатом 1:0 у оквиру 12. кола Суперлиге, а утиске после меча након ког следи репрезентативна пауза, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Милош Милојевић.

Већ трећа или четврта утакмица у којој имамо огроман број шутева, велики број њих заврши у оквиру гола, али нам фали реализација и то је нешто с чим треба да се позабавимо. Добра и однос у смислу долазака у задњу трећину, међутим, имали смо противника који је дошао да се брани. То је легитимно, али не подиже ниво српског фудбала. Није нам лако, сваког морамо да победимо, а сви против нас играју и са више од максимума, али за то треба да се спремимо. Задовољан сам што смо победили, али знам да можемо боље – почео је Милојевић.

Опоравио се Иванић од повреде и пружио сјајну партију у другом полувремену.

– Чекали смо да видимо кад и колико, да не угрозимо наставак, али је добро одиграо и с њим у везном реду је то друга димензија. Наравно и играчи који су играли пре Иванића су дали допринос, али рутина коју има са Катаијем и Родићем нам доноси превагу на том делу терена.

Следи репрезентативна пауза, а наредна утакмица Црвене звезде заказана је за 1. октобар када ћемо гостовати новосадској Младости.

Са психолошког аспекта и са стране тренажног процеса ће нам значити, јер ћемо имати времена да се додатно „напунимо“, с обзиром на то да нас чека паклених месец и по дана и 13 утакмица. Морамо то да дочекамо максимално фокусирани и спремни, те да сваку од тих утакмица победимо – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Напредак 1:0 (0:0)
Следећи текстЦрвено-беле убедљиве на старту нове сезоне