Милојевић: Карактер, однос и мотивација пресудили

68

Остварили су фудбалери Црвене звезде веома важну победу на гостовању против Новог Пазара резултатом 1:2 у оквиру 11. кола Суперлиге, а утиске после тријумфа изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић.

Најбитније је да смо освојили три бода на тешком гостовању, јер нам је то био циљ пред утакмицу и успели смо да га остваримо. Овом победом смо постали тим. Када нисмо на том нивоу да дамо гол на време, да покажемо да можемо да изгурамо до краја и освојимо три бода. То је најбитније, тај карактер код играча, однос и мотивација свих који су почели и завршили утакмицу. Тиме сам изузетно задовољан. Има простора за напредак у игри, али није лако против блока од 10 фудбалера на 30 метара испред гола Новог Пазара са повољним резултатом за њих. Не замерам ништа, то је њихово опредељење, али мора овако, са много центаршутева, долазака у казнени простор. Честитам играчима, драго ми је што је Пешић са клупе донео три бода, битно је за њега и за нас. Ово нас враћа на добар колосек и даје нам ветар у леђа – рекао је Милојевић.

Имала је Звезда сијасет прилика, али бункер домаћих пробијен је тек у финишу…

У току утакмице када смо промашивали, запитам се – због чега толико машимо? Али једини пут за то је да се креира још више прилика, те да се са још више вере улази у шеснаестерац ривала и постижу голови. То нам је прмарни циљ, освајање бодова, победе у Европи, код куће, на страни… Немам никакву замерку када је реч о односу према играча према утакмици – истакао је Милојевић.

Претходни текстНови Пазар – Црвена звезда 1:2 (1:1)
Следећи текстЗвездина ММА школа