Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

114

Нова сезона је увелико стартовала за све селекције у Звездиној фудбалској академији, па нас тако предстојећег викенда очекује 12 такмичарских мечева, а утакмице омладинске и кадетске селекције Црвене звезде, као и сениора Графичара, бићете у прилици да испратите уживо на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Јуниори Црвене звезде су се победом против ИМТ-а у претходном колу резултатом 6:0 вратили на победнички колосек, а већ у петак од 10 часова очекује их нови изазов, када ће гостовати Бродарцу. Крилни нападач нашег тима Стефан Миладиновић је истакао да је распоред изузетно тежак, али и напоменуо да је екипа спремна за све препреке.

У петак нас очекује тешко гостовање, што ће бити права увертира за Лигу шампиона. Ипак, мислима смо окренути само ка Бродарцу и дајемо све од себе да се што боље припремимо за тај меч. Вредно радимо и идемо корак по корак. Увек је незгодно играти на Старом сајмишту, али ми смо Црвена звезда и идемо на победу. Очекујем праву такмичарску утакмицу и наравно нова три бода – рекао је Миладиновић.

Максималан учинак је остварила кадетска селекција нашег клуба, с обзиром да су у досадашњих пет одиграних кола изабраници Слађана Николића уписали свих пет победа и потпуно заслужено заузимају прву позицију у шампионату. Нови изазов их очекује у недељу од 10 часова, када ће као и наши омладинци, гостовати екипи Бродарца. Неизоставни „шраф“ у екипи црвено-белих је талентовани Андреј Петровић, који је оптимиста пред овај дуел.

За сада све функционише одлично. Остварили смо пет узастопних победа и заслужено смо први. У недељу нас чека гостовање екипи Бродарца и надам се да ћемо наставити победнички низ. Ове недеље нисмо били сви на окупу због репрезентативних обавеза, али надам се да нас то неће спречити у освајању нова три бода – закључио је Петровић.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 10 часова, омладинци – Бродарац – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 9 часова, млађи пионири – Графичар – Раднички Нови Београд
Субота, 11 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Оле
Субота, 11 часова, пионири – Оле – Графичар
Субота, 12 часова, млађи омладинци – Локомотива – Графичар
Субота, 16 часова и 30 минута, ПЛС – Графичар – Трајал ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 19 часова, петлићи – Црвена звезда – 011

Недеља, 10 часова, кадети – Бродарац – Црвена звезда ЗВЕЗДА ТВ
Недеља, 10 часова и 30 минута, пионири – 011 – Црвена звезда
Недеља, 11 часова, млађи кадети – Партизан – Графичар
Недеља, 13 часова, омладинци – Графичар – Напредак
Недеља, 15 часова, кадети – Графичар – Напредак

Претходни текстИза југа Маракане – Станковић, Мотика и Лековић лиценцирани за Лигу шампиона
Следећи текстДођите да тренирамо заједно, отворили смо нове школице одбојке