Вујадин Савић поново у Звезди

123

Окупља Милош Милојевић око себе младе и талентоване људе жељне да пруже допринос Црвеној звезди, а ново лице у стручном штабу нашег клуба је Вујадин Савић, дете клуба и некадашњи капитен.

Вујадин Савић је рођен 1. јула 1990. године у Београду и прошао је све омладинске категорије Црвене звезде. Везује се за неке од највећих успеха у новијој историји нашег клуба, с обзиром на то да је као капитен предводио Црвену звезду у Лиги шампиона, те да је у дресу са омиљеним бојама наступао у два мандата и одиграо 82 утакмице. Био је део генерације и која је увела Звезду у групну фазу Лиге Европе после много времена, а представљао је и симбол борбе на терену за црвено-бели грб. Односом према дресу служио је као пример свима, а сада ће првирженост Црвеној звезди имати прилику да покаже у стручном штабу Милоша Милојевића који се полако склапа.

Вујадин је као фудбалер наступао још и за Рад, Бордо, Динамо Дрезден, Арминију Билефелд, Вотфорд, Шериф, Олимпију и Апоел, у којем је и провео последњу годину као играч, а тренерски деби, као помоћник имаће у својој Црвеној звезди. Током играчке каријере одиграо је више од 250 утакмица, а наступао је и за све млађе селекције репрезентације.

Претходни текстМилојевић: Публика додатни ветар у леђа, циљ је победа
Следећи текстДобрић: Радимо напорно, знамо шта нас чека