У сусрет противнику – Монако

47

Црвена звезда ће сутра од 21 час дочекати екипу Монака на стадиону ”Рајко Митић” у оквиру првог кола групне фазе Лиге Европе.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Наш тим се у својој славној и трофејној историји до сада никада није срео са Монаком у званичним сусретима.

БУДИТЕ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

До карата за дуел Црвене звезде и Монака можете доћи на благајнама данас до 19 часова, као и у четвртак, 8. септембра, на дан утакмице од 12 до почетка меча. Карте су у продаји и онлајн путем следећег линка: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/fk-crvena-zvezda-as-monaco-fc/tickets-405392.html, а цене су:

Север и Југ: 1.200 динара
Исток: 2.200 динара
Запад: 2.800 динара
ВИП Запад: 5.000 динара
ВИП 1 и ВИП 2: 12.000 динара
ВИП Галерија: 15.000 динара
5 Звездиних звезда: 25.000 динара

Они који неће бити присутни на трибанама моћи ће први меч групне фазе Лиге Европе нашег клуба да посматрају на програму Звезда ТВ-а путем нашег студија који почиње 90 минута пре утакмице, као и на каналу Арена 1 Премиум од 21 час.

Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше фудбалере и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на свакој утакмици, из минута у минут, као и на званичном Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Фудбалери Црвене звезде се тренутно налазе на другој позицији са 20 освојених бодова у домаћем шампионату и две утакмице мање у односу на остале екипе. Да наш тим гаји нападачки фудбал сведочи гол разлика 27:4, а од почетка Суперлиге Србије црвено-бели су нарочито били голгетерски расположени на Маракани. Редом смо савладавали нишки Раднички (4:0), Колубару (5:0), Радник (6:0), Вождовац (4:0) и Јавор (4:1). На последњој утакмици наш тим је ремизирао против ТСЦ-а (1:1) на стадиону ”Рајко Митић”. Звезда креће у поход на европско пролеће и верујемо да ћемо и шесту узастопну годину напративи нови успех на међународној сцени.

Са друге стране, Монако заузима 10 место у националном првенству Француске са осам освојених поена, уз гол разлику 8:11. У веома тркачки захтевној лиги наш наредни ривал је уписао две победе, а исто је толико пута ремизирао и доживео пораз. Стартовали су победом против Стразбура (2:1), а онда је уследила серија нешто слабијих резултата после елиминације од холандског ПСВ-а у плеј-офу за Лигу шампиона. Направили су праву сензацију у ремију са ПСЖ-ом на ”Парку принчева” када су одиграли 1:1 са једном од најјачих екипа у Европи. На последњем дуелу у Лиги 1 су уписали три бода против Нице, након што су славили минималним резултатом.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

Шеф стручног штаба Монака – Филип Клемент изводи састав у формацији 3-4-3 и ретко одступа од тог система. На голу је млади Александер Нибел, чувар мреже на позајмици из минхенског Бајерна. Тројку испред њега чине Аксел Дисаси, који често носи капитенску траку уколико у стартној постави није десетка Монака – Бен Једер. Поред њега дејствују Гиљермо Марипан репрезентативац Чиела и двадесетједногодишњи Бадијашил. Као опција за позицију штопера налази се и Маланг Сар – позајмљен фудбалер Челзија. У везном реду су неприкосновени Мохамед Камара који је у трансферу вредном 15 милиона стигао у Монако и момак који је прошао све млађе категорије репрезентације Француске – Јусуф Фофана. По левом боку дејствује бразилски интернационалац Енрике Оливеира, а на десном су опције Рубен Агилар и још један Бразилац Вандерсон. Најјаче оружје Монака јесте тројац који представљају играчи добри у готово сваком сегменту игре, а то су: Головин, Емболо и Бен Једер. Као опције са клупе на терену се могу наћи Минамино, Крепин Диата, Кевин Фоланд, Виљем Жебел…

СУДИЈЕ МЕЧА

Главни судија: Харм Осмерс (Немачка).
Први помоћник: Роберт Кемптер (Немачка).
Други помоћник: Доминик Шхал (Немачка).
Четврти судија: Роберт Шредер (Немачка).
ВАР: Сорен Сторкс (Немачка).
АВАР: Рафаел Фолтин (Немачка).

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Четвртак:

-18:45 АЕК Ларнака – Рен
-18:45 Фенербахче – Динамо Кијев
-18:45 Хелсинки – Реал Бетис
-18:45 Лудогорец – Рома
-18:45 Малмо – Брага
-18:45 ПСВ – Бодо Глимт
-18:45 Унион Берлин – Ројал Унион
-18:45 Цирих – Арсенал

-21:00 Ференцварош – Трабзонспор
-21:00 Фрајбург – Карабаг
-21:00 Лацио – Фејнорд
-21:00 Манчестер Јунајтед – Реал Сосиједад
-21:00 Нант – Олимпијакос
-21:00 Омонија – Шериф
-21:00 Штурм – Мидтјиланд

Претходни текстЗлато за Вука Раденковића у Араду
Следећи текстМинистарство финансија: У пословању КК Црвена звезда нема никаквих неправилности