Београђани уживали у Звездином каравану

60

Пред утакмицу 10. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и ТСЦ-а, на источној страни стадиона “Рајко Митић” постављена је црвено-бела фан зона, која је овог лета обишла градове Србије, Републике Српске и Црне Горе. Звездин караван је од почетка јуна месеца одушевио велики број звездаша широм региона, а овога пута су и становници нашег главног града имали прилику да се пред првенствену утакмицу сликају са пехарима Лиге шампиона, националног шампионата као и Купа Србији.

Заљубљеници у црвено-беле боје су на најбољи могући начин искористили недељно поподне одлучивши се да посете популарну Маракану и испрате утакмицу фудбалера Црвене звезде, али и да обезбеде чланске карте за текућу сезону. Сјајна атмосфера је владала у нашој фан зони у којој су се током двочасовног дружења чуле звездашке песме. Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић дошао је да поздрави све оне који су и на овај начин показали приврженост црвено-белим бојама.

Наши највернији навијачи су на сваком кораку истицали колико им је значајно што Црвена звезда пажњу посвећује оваквим акцијама, као и фан зонама пред сваку утакмицу у којима уживају не само најмлађи звездаши, већ и старији.

Претходни текстЦрвено-беле у Новом Саду
Следећи текстЗвезда угостила децу из програма „Музика наде“