Звездин караван у оквиру фан зоне на истоку

57

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу, 4. септембра од 20 часова на стадиону „Рајко Митић“ дочекати екипу ТСЦ-а, у оквиру десетог кола шампионата, а наш клуб је припремио изненађење за све заљубљенике у црвено-беле боје који се нађу на Маракани.

Црвена звезда бележи сјајне резултате из утакмице у утакмицу и заслужено заузима прву позицију на табели домаћег шампионата, а управо зато је важно да трибине Маракане буду испуњене на сваком мечу. Пред утакмицу против ТСЦ-а, испред источне трибине биће постављена велика фан зона, али ће се овог пута разликовати у односу на претходне.

Поред стандардне поставке и бројних забавних занимљивости за наше најмлађе навијаче, у оквиру фан зоне биће постављен и Звездин караван. Сви активни чланови ће бити у прилици да се фотографишу са легендарним „ушатим“ пехаром, као и прошлосезонском дуплом круном, а они који још увек немају активну чланску карту, биће у прилици да се учлане на лицу места.

Такође, у црвено-белој фан зони ћемо угостити наше најмлађе чланове који су рођени у септембру 2015. године, а поводом поласка у школу очекују их бројни поклони.

Изабраницима Милоша Милојевића је подршка потреба у свакој наредној утакмици, а овим путем вас позивамо да испуните трибине Маракане већ у недељу против ТСЦ-а. Једно је сигурно – очекује нас незаборавно дружење.

Претходни текстМијаиловић: Велики јубилеј за Џају, али и све звездаше
Следећи текстШестица Звездиних јуниора