Голеада кадета за нова три бода

129

Кадети Црвене звезде остварили су нову убедљиву победу, савладавши краљевачку Слогу убедљивим резултатом 9:0. Изабраници Слађана Николића су пружили феноменалну партију, а питање победника било је решено у првом полувремену, у којем је виђено чак шест погодака. Најрасположенији у редовима нашег тима био је Стефан Голубовић који је уписал хет-трик, а пратили су га Вељко Вукојевић, Вељко Милосављевић, Андрија Максимовић, Душан Жагар, Андреј Петровић и Вукашин Ивановић са по једним поготком и Урош Тегелтија, који је уписао импозантних шест асистенција.

Црвена звезда – Слога 9:0 (6:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Стефан Микавица.

Стрелци: Вукојевић у 1, Голубовић у 13, 61. и 88, Милосављевић у 16, Максимовић у 34, Жагар у 39, Петровић у 43. (из једанаестерца) и Ивановић у 52. минуту.

Црвена звезда: Драшкић, Остојић (од 46. Д. Тегелтија), Т. Илић, Стојановић, Ђурић (од 58. У. Илић), Милосављевић (од 58. Младеновић), Петровић, А. Максимовић (од 46. Ивановић), Вукојевић (од 12. Жагар), У. Тегелтија, Голубовић.

Слога: Спасојевић (од 46. Ђорђевић), Белаћевић, Станојевић, Бабић (од 58. Виријевић), Николић, Вуковић, Дакић (од 80. Павловић), Лукић, Каличанин (од 74. Јоковић), Матовић, Кошанин (од 46. Весковић).

Изабраници Слађана Николића су феноменално отворили меч, с обзиром да је већ у првом минуту на семафору стајало 1:0 у корист црвено-белих. Урош Тегелтија је сјајно пробио по левом боку и центрирао у казнени простор, лопта је стигла до Вељка Вукојевића, који је са десетак метара са лакоћом погодио даљи угао. Већ у 13. минуту наши бисери су дуплирали предност. Жагар је прошао по десној страни и упослио Стефана Голубовића, који је снажно шутирао, а лопта је од голмана завршила у мрежи. Само три минута касније, виђен је нови погодак. Петровић је добро центрирао из угла, а лопту је закачио Вељко Милосављевић, довољно да она заврши у мрежи. Голеада наше екипе се наставила, па је тако у 34. минуту погодио и Андрија Максимовић, након сјајног продора и асистенције Уроша Тегелтије. Погодио је и Душан Жагар пет минута касније, када је Тегелтија добро центрирао у шеснаестерац, а лопта се од једног дефанзивца гостију одбила до брзоногог крилног нападача који је без већих проблема са десетак метара „спровео“ у мрежу. Наставили су расположени црвено-бели са добром игром, па је тако у 43. минуту дошло до нове промене резултата. Тегелтија је оборен у казненом простору, а главни арбитар је показао на белу тачку. Одговорност је преузео Андреј Петровић и прецизним ударцем послао голмана у једну, а лопту у другу страну.

У другом полувремену, наши бисери су наставили где су стали, па је тако у 52. минуту погодио и резервиста Вукашин Ивановић. Још једном је по левом боку сјајно пробио Урош Тегелтија и центрирао у казнени простор, а управо Ивановић се најбоље снашао и прецизно главом послао лопту у мрежу. Девет минута касније, поново је погодио Стефан Голубовић. Урош Тегелтија је сјајно повукао контру и послао одличан пас у простор за снажног нападача, који је у ситуацији „један на један“ лако савладао Ђорђевића. Коначан резултат поставио је управо Голубовић, на асистенцију Жагара два минута пре краја утакмице.

Претходни текстПакети карата за Лигу Европе у слободној продаји!
Следећи текстМилојевић: Треба да верујемо у нашу снагу