Распоред утакмица и најава преноса млађих селекција

52

Све јуниорске селекције Црвене звезде су сада у пуном такмичарском погону, тако да нас за викенд очекује 14 дуела, а мечеве омладинаца и кадета Звезде, као и сениора Графичара ћете бити у прилици да гледате уживо на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Кикснули су омладинци Црвене звезде у претходном колу против Новог Пазара, али универзалац Немања Видојевић истиче да је то био само лош дан, и да ће у мечу са ИМТ-ом који је на програму у суботу од 11 да се врате на победнички колосек.

Био је то лош дан у Новом Пазару, али на сваком осим на том мечу смо били прави. Нико не воли да губи, али уигравамо се још увек, релативно смо нова екипа, и на путу до праве форме се једноставно дешавају и киксеви понекад. Потрудићемо се да нам се то не понови, а од суботе већ желимо да се вратимо на победнички колосек и да започнемо нови низ тријумфа. Уз то, сазнали смо и име ривала у Лиги шампиона за младе, и верујем да можемо да елиминишемо Омонију и пласирамо се у наредну рунду такмичења, ипак све то треба да покажемо игром на терену – рекао је Чачанин рођен 2004. године.

Блиста брзоноги Вељко Вукојевић од старта сезоне у нашој кадетској селекцији која је непогрешива и има максималан учинак из прва четири кола. Наредни изазов је у суботу од 13 часова када ће наши бисери на теренима иза југа Маракане дочекати краљевачку Слогу.

За сада све функционише одлично. Остварили смо четири прилично убедљиве победе и нема разлога да тако и не наставимо. Брзо смо се уиграли, али сматрам да можемо још боље и да ћемо како сезона буде одмицала бити све полетнији. Прија ми што сам најискуснији у екипи, јер сам и прошле године играо Кадетску лигу Србије, и наравно да ми је сада лакше када су преко пута моји вршњаци, а не годину дана старији фудбалери. Нисам једини, још је ту фудбалера које добро познаје тренер Николић, с обзиром да смо и претходне године сарађивали, али морам да похвалим да читава екипа функционише као сат и да нема разлога да не задржимо прво место до краја сезоне – истиче популарни Руни.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, млађи кадети – Графичар – ИМТ
Субота, 9 часова, петлићи – Балкан – Графичар
Субота, 9 часова и 30 минута, млађи пионири – Колубара – Графичар
Субота, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – ИМТ, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 11 часова, омладинци – ТСЦ – Графичар
Субота, 13 часова, кадети – Црвена звезда – Слога, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 13 часова, петлићи – Синђелић – Црвена звезда
Субота, 13 часова и 30 минута, кадети – ТСЦ – Црвена звезда
Субота, 17 часова, пионири – Црвена звезда – Бродарац
Субота, 19 часова, пионири – Графичар – Рад

Недеља, 18 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Синђелић

Понедељак, 11 часова, млађи омладинци – Графичар – Рад
Понедељак, 11 часова, млађи пионири – Железник – Црвена звезда
Понедељак, 16 часова и 30 минута, ПЛС – Нови Сад – Графичар, ЗВЕЗДА ТВ

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Жарко Шурлан
Следећи текстНико као Џаја!