60 година Драгана Џајића – Марка за цео свет

67

Данас је у препуном “Народном позоришту” у Београду обележен велики јубилеј нашег Драгана Џајића – шест деценија у Црвеној звезди, а посетиоци су имали прилику да погледају представу и филм о трећој Звездиној звезди!

Где год се појављивао, привлачио је Џаја пажњу на себе. Прво као фудбалер, головима, асистенцијама и дриблинзима, а потом и као функционер који је увек гарантовао успехе. Тако је било и вечерас од 20 часова у сали препуној људи из света фудбала, који су још једном желели да укажу поштовање легендарном Драгану Џајићу, за све оно што је урадио за Црвену звезду у претходних 60 година.

Колико асова на једном месту и сви са истом поруком – Хвала Џајо! Владимир Петровић Пижон, Дуле Савић, Зоран Филиповић, Драгиша Бинић и многи други који су писали Звездину историју, били су ту да увеличају догађај и успели су у томе.

А писма су осим из Србије стизала и из других држава у којима се име Драгана Џајића пише златним словима попут Италије, Енглеске, Шпаније, Бразила, Француске од Мишела Платинија, Хозе Антониа Камача, Зика и многих других легенди најважније споредне ствари на свету… Нису ту само фудбалске легенде, послао је писмо и Новак Ђоковић, најбољи тенисер у историји “белог” спорта. Писмо је Џаји посветио и садашњи капитен Милан Борјан, јер Звезда је једна велика породица.

По завршетку догађаја – аплаузи који још увек одзвањају и који све говоре. Један је Драган Џајић!

Претходни текстЗвездини џудисти и веслачи на заједничком тренингу
Следећи текстЏајић: 60 година у Звезди – вредело је