Продужен рок сезонцима за пакете Лиге Европе

87

Услед великог интересовања које влада за учешће Црвене звезде у Лиги Европе, одлучили смо да изађемо у сусрет сезонцима који ће моћи и 1. и 2. септембра, али искључиво на благајнама стадиона „Рајко Митић“ у интервалу од 10 до 19 часова, да дођу до пакета улазница и откупе своја места за групну фазу у којој ћемо играти са Монаком, Трабзонспором и Ференцварошем.

Нема сумње да нас чекају три фантастична спектакла на Маракани током јесени и да ће се тражити карта више, а управо зато, обезбедите ваше улазнице на време. Подсећамо вас и да као чланови клуба можете регуларно да купите пакете карата, 1. и 2. септембра од 10 до 19 часова на благајнама нашег стадиона, али и онлајн током читава два дана, на линку: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html.

Сезонци могу да купе комплете карата и после 2. септембра, али их неће чекати њихова места. Такође, од суботе креће слободна продаја за све заинтересоване за пакете улазница и трајаће све до четвртка, 8. септембра, до 21 час када ћемо дочекати Монако.

Претходни текстИза југа Маракане – Рендулићеви пулени спремни за Лигу шампиона
Следећи текстЏајиних 60 година – стаж за понос и историју