Звездин караван донео преко 4 хиљаде чланова

92

Црвена звезда је и овог лета организовала велики летњи караван у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, а ни километри нису представљали проблем за нашу експедицију. Црвено-бели аутобус посетио је велики број градова широм Србије, али и региона и обрадовао многобројне заљубљенике у црвено-беле боје. Навијачи су препознали тренутак, због чега је и број чланова брзо порастао, што нас је довело до броја од преко 4 хиљаде нових чланова!

Наша експедиција је почела турнеју путовањем у Црну Гору, по први пут од када се реализује ова акција. Црвено-бела фан зона измамила је осмехе звездаша у Бару, Будви, Котору и Херцег Новом, а дочек који су нам Делије припремиле на приморју, памтиће се још дуго. Незаборавну атмосферу, припредили су нам и звездаши у Републици Српској, а тако је било и у сваком граду у Србији где се звездашка ескпедиција појавила.

Сви они којима су црвено-беле боје у срцу знају да је бити члан клуба привилегија сваког од нас, а управо зато нас је све више из дана у дан. Када је реч о броју чланова, посебно су се истакли Пожаревац, Требиње, Приједор, а сигурни смо да ће бројке наставити да расту.

До сада смо посетили 41 град: Бар, Будва, Херцег Нови, Котор, Требиње, Вишеград, Ваљево, Ивањица, Пријепоље, Прибој, Чачак, Ужице, Горњи Милановац, Апатин, Бачка Топола, Суботица, Кикинда Сомбор, Бачка Паланка, Пожаревац, Петровац на Млави, Ниш, Врање, Лесковац, Пирот, Бијељина, Брчко, Зворник, Лозница, Власеница, Шамац, Бања Лука, Теслић, Шипово, Приједор, Добој, Краљево, Ћуприја, Параћин, Крушевац и Лазаревац.

Армија верних присталица, још једном је доказала колико воли Црвену звезду. Наш клуб је „освојио“ сваки град у ком се појавио, а број нових чланова довољно говори о успеху овогодишњег летњег каравана. Нема сумње да су и овог пута звездаши надмашили рекорде, а сигурни смо да ће бројност расти из дана у дан.

Претходни текстОмладинцима припала голеада
Следећи текстПултови са мајицама и фан зона спремљени за меч са Макабијем