Борјан: Уз помоћ пуне црвено-беле Маракане идемо по Лигу шампиона

88

Фудбалере Црвене звезде у уторак од 21 час очекује реванш меч против Макабија из Хаифе у оквиру плеј-офа за пласман у групну фазу Лиге шампиона. Капитен нашег тима Милан Борјан је истакао да се црвено-бели вредно припремају за утакмицу и са великим оптимизмом улазе у меч, али и позвао навијаче да испоштују кореографију која је планирана за овај дуел.

Иза нас је утакмица у Хаифи, резултатски се није завршило како смо очекивали, међутим одиграли смо само једно полувреме. Квалитетни смо и свесни смо те чињенице, огромна жеља је присутна код целе екипе да се пласирамо у Лигу шампиона. Вредно се припремамо, имамо довољно времена да додатно анализирамо противника, видели смо где можемо боље и то ћемо и применити у уторак. Пуна Маракана нас додатно инспирише, када је тако за нас не постоји несавладива препрека. Уживамо у атмосфери коју само наши навијачи знају да направе. Упућени смо да је Маракана распродата, а утакмица је тек у уторак, управо то нам је додатни ветар у леђа. Борићемо се, никада није било лако, али смо много пута показали да смо најјачи када је најбитније. Уз нашег дванаестог играча идемо по Лигу шампиона – истакао је Милан Борјан.

Искористио је прилику капитен нашег тима и да позове навијаче који су обезбедили карте за западну и источну трибину да дођу у црвеним мајицама, а оне који су купили улазнице за север и југ у белим.

Порука навијача на утакмици против Пјуника је била јасна. Маракана је на том мечу изгледала феноменално, звездаши су дошли у дресовима што је допринело да слика буде још лепша. Следећи задатак је да сви дођу у црвеним и белим мајицама, желимо да видимо и ту слику и да навијачи обоје стадион у Звездине боје. Утакмица против Макабија је још једна прилика за прави спектакл, ми ћемо учинити све да тако и буде на терену, а на навијачима је да исто учине на трибинама. Звезда је велика породица, свако ће имати своју улогу у уторак, а као што је добро познато заједничким снагама можемо све – закључио је Борјан.

Претходни текстЛазаревац поручио: „Видимо се на Маракани!“
Следећи текстПокер кадета на Телеоптику