Распоред утакмица и најава преноса

132

Јуниорске селекције Црвене звезде за викенд настављају своје такмичарске обавезе, а пред нама је шест нових утакмица. Мечеве сениорског тима Графичара и омладинаца Црвене звезде ћете моћи уживо да гледате, док ћете кадетску селекцију црвено-белих имати прилику да испратите у одложеном преносу, све то на Звезда ТВ-у, као и на јутјуб каналу са истим именом.

Омладинци Црвене звезде ће у суботу од 11 часова гостовати Вршцу и на крилима добре игре и сигурне победу на отварању сезоне, одмериће снаге са екипом која је сасвим супротно ушла у такмичарску годину – поразом. Везни фудбалер Алекса Цветковић верује у наставак добре игре наших бисера и нову победу.

Утисак је да смо све бољи и бољи, те да се под командом тренера Рендулића све више уигравамо и постајемо целина. Против Младости је била добра утакмица, показали смо карактер и кроз преокрет дошли до победе, а сада желимо да направимо корак више и са тешког гостовања донесемо три бода. Циљеве смо утврдили још пред почетак сезоне и нема дилеме да се они односе на освајање Омладинске лиге Србије, а нормално је и да размишљамо о Лиги шампиона. Видећемо још у ком формату такмичења ћемо наступити, све зависи од првог тима, али надамо се да ће то бити групна фаза – рекао је Цветковић.

Сезону су победом започели и кадети Црвене звезде, а у суботу од 10 часова ће гостовати Телеоптику. Ту утакмицу ћете бити у прилици да гледате у одложеном преносу, али Андрија Максимовић који је у надокнади времена донео тријумф тиму Слађана Николића, верује да ће се укњижити још једна победа.

Нисам имао трему кад сам узео лопту да изведем пенал и веровао сам да ћу погодити. Драго ми је и што су сви у екипи веровали и морам да истакнем да је заиста уживање играти у овако талентованом тиму. Сада нас чека нова утакмица, никад није лако играти на Телеоптику, али рад на тренинзима нам даје самопоуздање да ћемо бити прави и уписати нова три бода. Недавно сам потписао и професионални уговор са Звездом, то је свакако обавеза више и морам да будем још одговорнији, како на терену, тако и ван њега. Ипак, све то ми прија и једва чекам утакмицу – рекао је Максимовић.

Субота, 10 часова, кадети – Телеоптик – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ (одложен пренос)
Субота, 11 часова, омладинци – Вршац – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ (уживо)
Субота, 17 часова, ПЛС – Графичар – ИМТ, ЗВЕЗДА ТВ (уживо)

Недеља, 11 часова, млађи кадети – Синђелић – Графичар
Недеља, 17 часова, кадети – Графичар – Младост
Недеља, 19 часова, омладинци – Графичар – Младост

Претходни текстЦрвено-бели полако хватају залет
Следећи текстПродато 35 хиљада карата за Макаби, север и југ у белом, исток и запад у црвеном