Пешић: Гол за Ленку, а уз пуне трибине у ревашу све можемо

78

Наставио је брзоноги Александар Пешић да погађа против Макабија из Хаифе, али је упркос његовом голу, Црвена звезда поражена резултатом 3:2.

Било је спарно, међутим то не треба да буде изговор. Кренули смо панично, рано примили гол, потом преокренули резултат. У друго полувреме смо ушли наивно, знали смо да ће они изаћи високо и покушати да постигну брз гол, а они су успели и да преокрену резултат. Тешко је било играти после тога, поготово јер смо наивно примили голове. Ипак, следи реванш у Београду и спремамо се за то – почео је Пешић.

Ударац Катаија са двадесетак метара закачио је наш нападач и послао у мрежу Макабија за велику радост у датом тренутку.

– То је фудбал, треба бити увек на правом месту. Ипак, имао сам још једну шансу после гола… Требали смо у првом полувремену да искористимо две, три ситуације из конотре боље, да постигнемо погодак…

Гол је посветио ћерки Ленки која се данас родила.

– Гол је за Ленку, данас је мој дан што се тога тиче, најлепши могући. Ипак, кренула је лепо и утакмица, на крају се завршила лоших резултатом…

Поуке ће се дефинитивно извући пред реванш

Сигурно ћемо извући велике поуке из ове утакмице. Знали смо да је Макаби брз напред, да има добру транзицију… Ми смо кроз измене покушавали да прменимо нешто… Ипак, у Београду ћемо имати предност наших навијача који су увек 12. играч. Одлична је била атмосфера и вечерас, али сви знамо шта носи Маракана и ако добро уђемо у меч и постигнемо гол, знамо шта следи. Прво да одморимо добро, а од сутра да кренемо да се спремамо за меч – подвукао је Пешић.

Претходни текстМилуновић: У Београду меч одлуке, идемо по Лигу шампиона
Следећи текстСтанковић: Бићемо бољи у Београду уз пуне трибине наших навијача