Звезда ТВ | Верност Звездиног детета

53

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ погледајте разговор са Звездиним дететом Страхињом Ераковићем који је сарадњу са клубом продужио до лета 2026. године.

„Од рођења мог“, „Још као дете“, и све сличне навијачке песме у којој се помиње да је неко од малих ногу у Звезди су стихови у којима Ераковић може да се пронађе и да их у потпуности препозна као личне. Још као петлић сишао је иза југа Маракане када је уместо три терена која су изграђена у међувремену, била „шљака“. Прошавши све селекције са капитенском траком око руке, добио је прилику да дебитује за први тим и до сада одигра 66 мечева, и то на готово свим позицијама у одбрани, а његова поливалентност и способност да на сваки задатак одговори чистом петицом, говори о потенцијалу који је приметан широм Европе. Управо због тога, Чупа је један од најтраженијих младих дефанзиваца на Старом континенту.

Ипак, он је веран Црвеној звезди са којом је продужио уговор на четири сезоне, а његове утиске поводом тога погледајте у новој епизоди „Звезда ТВ-а“.

Претходни текстЗвездини џудисти отпутовали на тренинг камп Копаоник 2022
Следећи текстПионири одбранили титулу првака Омладинске лиге